Предлагам линкове в стари статии

Статус
Not open for further replies.

Странникът

Well-Known Member
Рейтинг - 100%
13   0   0
Предлагам линкове в стари статии. Линковете остават завинаги, докато сайта съществува. Линковете са на теми като дизайн, мода, стил, козметика, облекло, туризъм, видео и фотографски услуги, интериор, мебели, различни статии за дома.

Цена на един линк – 20 лв. (стара цена 10 лв.) Ако вземете пакет от 5 линка, то ще получите като бонус статия, написана от наш копирайтър. Статията може да използвате във ваш сайт или да бъде публикувана безплатно при нас.

Заплащане: Пейпал, банков път или Еконт.
 
Последно редактирано:
От: Предлагам линкове в стари статии

Отново да напомня за тази тема, все още се продават линкове от стари статии, а тези които са се възползвали от тази оферта са спечелили. Може да вземете линк от стари статии на почти всякаква тематика: дизайн, мода, стил, козметика, облекло, туризъм, видео и фотографски услуги, интериор, мебели, различни статии за дома и градината.

Ако вземете наведнъж 5 линка за вашите проекти, ще ви подарим статия, написана от нашия екип копирайтъри.
 
Само до края на месеца - цената на линк от стара статия е 10 лв. След това цените ще бъдат увеличени двойно.
 
Както обещах - цените са увеличени двойно, възползвалите се от старите цени печелят.

Офертата е валидна, ако желаете връзки от стари статии в добри сайтове - цената вече е 20 лв. на връзка. Побързайте, офертите са ограничени, защото е възможно е да има само един изходящ линк в една статия. А ето и тематиките, от които може да се възползвате: дизайн, мода, стил, козметика, облекло, туризъм, видео и фотографски услуги, интериор, мебели, различни статии за дома и градината.
 
Статус
Not open for further replies.

Горе