Предлагам поддръжка на Facebook страница

frukt0

Active Member
Рейтинг - 88.2%
15   2   0
Здравейте!
От заглавието е ясно за какво иде реч, става въпрос за поддръжка на FB страница. Имам опит, поддържал съм страници на Online бижутерски магазини, страници на обща тематика и за online магазин за дрехи и прочие.
Работата ми се състои в това да качвам подбрани снимки от мен за съответната сфера, намиране и публикуване на статии, както и писане на някой друго писанце. Ако е страница за някой магазин, от сайта ще качвам снимки + описание (Информация за продукта, цена и т.н..). Общо взето нищо по специално от това, което колеги биха предложили. На този етап съм скломен да поддържам една страница, нека видим как ще потръгнат нещата и дали ще бъдете доволни и така.
Другия етап- цената. Естествено няма как да предложа, защото тези неща се дооточняват. Факторите са, колко постта грубо казано изисквате, на седмица или месец ще се плаща и вече ако имате нещо да питате.
Да не забравя да спомена, че ако си преценя, че не съм способен да поддържам страница, чиято сфера не ми е позната- няма да се захвана. Примерно страница за автомобили, като си нямам понятия от коли, не е възможно да публикувам съответните постове.
Другите формалности- на 18 години съм, креативен, грамотен, сериозен и си върша работата, каквото ми е уговорката. Най-важното имам време и нужда от пари, а щом аз съм в нужда значи ще бъда максимално старателен, което е добре за вас. Единствено очаквам от отсрещната страна- точност.
 
От: Предлагам поддръжка на Facebook страница

Аз търся някой, който да пише по няколко статии на месец в bittsmart.eu Ако се интересуваш пиши.
 

Горе