Предложете хостинг за торент тракер

Няма такова животно. Никоя хостинг компания няма да ти позволи да качиш тракер. Първо заради това че разпространяваш нелицензирана информация и второ заради огромният брой заявки към базата данни - представи си какво ще стане ако е на споделен сървър :wink:

Единствено топхост.бг може да се излъжат да ти дадът хостинг, ама за тях това е нормално те са паляци :twisted:
 
И аз в момента си търся хубав хостинг и евтин хостинг. Нещо последните месеци един от блоговете ми се поразрастна малко и се указа, че имам около 80 000 заявки към базата данни на час, а моя доставчик попринцип ме ограничава до 50 000 и сега сме на компромисен вариянт докъто си намеря хубав хостинг.
 
Пробвах но неможело...Все пак те имат и само един хостинг план. Апък и след 2-3 месеца ще станат 120 к и пак ще имам проблеми и Гугъл ще ме накаже... Просто блога е доста голям(около 4000 поста) и му трябват доста ресурси.
 
coolice каза:
може да намемеш VPS и да хостваш базата данни там :) или ако много се разрастнеш да мигрираш сървър ....

Аз мислех направо за сървър, но търся някаква по-приемлива цена. Иначе това със VPS-a като временно решение е добра идея :)

Иначе сега си сметнах един сървър от IWEB и мисля скоро да го взема и да си местя сайта.

NOW-I $69.00
Celeron 2.0GHz, N[...] $5.00
CentOS Enterprise[...] $0.00
cPanel/WHM Internal $20.00
Managed Level 1 $0.00
Monthly Fee: $94.00
Billing Cycle : 1 Month
Quantity : 1

Total Recurring Fee: $94.00
Total: $94.00 US

ПРДОДЪЛЖЕНИЕ: Базата ми данни се указа наистина оромна... последно изтеглих около 180 МБ :) Като един от плъгините на блога беше направил 900 000 записа :) Така че сега поизчистих малко базата и ще видя как се държи сайта още седмица и успоредно с това ще си търся решение.
 

Горе