Представяне на DimityrDimitrov.com

Здравейте!

Казвам се Димитър Димитров и съм член на този форум от бая време (това може би ми дава и увереността да ви пиша сега тук). Независимо че не съм активен участник, то съм имал работа с голяма част от вас. Винаги съм се старал да бъда максимално коректен. Мисля, че съм го постигал. Tова могат да кажат само хората с които съм работил разбира се.

Пиша ви просто за да ви представя(и евентуално да ви бъда полезен) с моята мания и моето хоби, което развих и тук онлайн. Става въпрос за блога ми http://dimityrdimitrov.com. Всичко тръгна на шега, но в момента виждайки, че съм полезен на хората и че те са щастливи, се мотивирам да го развивам все повече и повече. Надявам се да бъда с нещо и на вас полезен.

Ако искате да разберете нещо повече за мен може да прочетете тук:

За мен

Ако искате да се запознаете и с моята философия, то дано са ви интересни следните редове:

Никога не се отказай

fitnes%20trenior.jpg



Като заключение искам да кажа, че ако все пак има някой, който се интересува от услугите ми, то специално за хората от предприемач. ком имам 30% намаление от фитнес услугите ми. Просто въведете в полето "код за подарък" predpriemach. :)

Благодаря ви за вниманието!

Митко
 
Последно редактирано:
От: Представяне на DimityrDimitrov.com

Желая ти успех, дано скоро задминеш Белчо Христов ли беше, ако не се лъжа

Един съвет, ако ми позволиш, намери някоя снимка, на която изглеждаш една идея по-голям,
психологията на потребителя е, че ще ти имат малко повече доверие, ако изглеждаш по-опитен
 
Последно редактирано:
От: Представяне на DimityrDimitrov.com

Ти Белчо го остави, той е едно на ръка, ама Любомир Иванов ще ти е голяма конкуренция, неговия сайт е 1-ви за "фитнес треньор" Цените му като гледам в момента са по-добри от твоите. Освен това има страшно много статии и съм кореспондирал с него дълго време и отговаря усложливо на всичко. По никакъв начин не искам да те откажа или нещо такова, просто имаш конкуренция, която трябва да пребориш, ама то къде ли не е така.
Един съвет, тоя дизайн е точно като на Белчо сайта, ако искаш да си уникален, смени дизайна, лично мнение :)
Успех !
П.п Чак сега видях, че си ученик на Белчо всъщност, тука си мисля едно нещо, ама не знам до колко има истинност в него, ако решиш драсни лс.
 
Последно редактирано:
От: Представяне на DimityrDimitrov.com

Тази статия Никога не се отказвай! е супер!
Браво.. Хареса ми.. :)

Пожелавам ти много, много успехи!
Репутация от мен :)
 
От: Представяне на DimityrDimitrov.com

Батеееееееееее, евалата. Аз ако искаш мога да дам някоя друга референция за теб, тъй като се знаем от много време и винаги си светел в зелено тук. Голям фен съм на фитнеса и ходя много често - от 2 години по 3-4 пъти седмично. Харесва ми инициативата ти и я подкрепям на 100%. Много ми харсва сайта ти. Мога да се възползвам от офертата ти за 30% отстъпка, тъй като нон стоп търся и други фитнеси, не само в този, в който се мотая често. Най-голямата звезда в нашия фитнес, ако може така да се каже, е Лазер Ангелов.

Прожелавам ти успехи и много доходоносен бизнес. ;)
 
От: Представяне на DimityrDimitrov.com

Ако мога да дам един приятелски съвет. В сайта ти логото "D" закрива едното ти око, така не ми изглежда много добре. Няма да се впускам в подробности защо не е нормално да е прикрито лицето. Съгласен съм за снимката, че трябва да се смени. На тази гледаш настрани и надолу. Сякаш не си "открит" пред бъдещите ти клиенти. Инструктурът трябва да излъчва респект и сила.
Ако искаш приеми това като градивна критика, все пак си е лично мое мнение. Поздрави и успех в начинанието.
 
От: Представяне на DimityrDimitrov.com

Поздравления за сайта и начинът на мислене. Изчетох доста от статиите и смятам, че имаш добри познания, съгласен съм с почти всичко, което препоръчваш на читателите си. Няма да е зле да си сложиш някаква снимка за аватар, че сега като отговаряш на коментарите излиза аватар по подразбиране. Аз винаги съм използвал волята, като измервател за мъжествеността на хората около мен. Откровено мога да кажа, че ти си голям мъж.
 
От: Представяне на DimityrDimitrov.com

Според мене , намали тези цени като за начало може би с 50% ,защото все пак не си толкова популярен ,че да искаш такива пари. :)
 
От: Представяне на DimityrDimitrov.com

devilx, според мен не е чак толкова до популярност, колкото до качеството, което човек предлага. Тоест тази цена е основана на тази база. Разбира се уважавам и искам да чуя на всеки мнението тук, така че благодаря ти за обратната връзка!
 
От: Представяне на DimityrDimitrov.com

Разбира се, че цената зависи от качеството, но какво мисля, че имаше предвид devilx, а и какво мисля аз. Като се има предвид че цените са ти г/д същите като на конкуренция, а и техните блогове са от доста повече време и са се доказали, имат статии за прогреса на клиенти, има много повече фиидбек и т.н Според мен средностатистическия българин, при положението че цената му е същата би избрал някой от конкуренцията, поне така бих направил аз. Следя някой от другите блогове от повече време и цените им в началото на някои не бяха такива, почнаха с по-ниски, след време след като натрупаха положително отзиви от клиенти ги увелиха, което е нормално.

Една идея, не знам до колко е добра :) Ако пуснеш 1 томбола с безплатен режим, хората обичат безплатните неща и ще кандидастват вероятно доста хора, а всеки от тях е потенциален клиент, като можеш да поставиш някакви условия с цел да избереш наистина сериозен човек. Целта на това е да си сигурен че този човек ще спазва хранителния режим и тренировъчната програма максимално стриктно, за да може след примерно на 3-6-12 месеца да пускаш по една статия с мерки, снимки и т.н за да може да виждат хората, че режимите ти наистина работят.

П.С Радвам се че има такива блогове в БГ за да може хората да се образоват, защото все още голяма част от най-вече жените си мислят, че се отслабва с неядене за съжаление.
 
От: Представяне на DimityrDimitrov.com

Благодаря за това ценно мнение, dimitar_ak! Идеята с конкурса е замислена и ще се развие по начина точно, който си описал. Единственото, което чакам е да се поразчуе още малко блога, за да има повече активни потребители.
 
От: Представяне на DimityrDimitrov.com

Извинете, това ли е сайтът за култа към Димитър Димитров? :D
 
От: Представяне на DimityrDimitrov.com

Познавам момчето. Лично не сме общували много, за да мога да кажа какъв е като човек, но в професионално отношение е адски коректен и е удоволствие да се работи с него.
 

Горе