Преинстал на уиндолс - програми и драйвери?

cecipenev

New Member
Ха, наложи ми се да преинсталирам инцидентно преди 1 час, та сега нямам нищо. Наложителните неща, бихте ли ми помогнали, като драйвери ( за лан, саунд и видео картата имам ) кодеци, програми и т.н.?

Предварително благодаря.
 
От: Преинстал на уиндолс - програми и драйвери?

Хора, когато си купувате хардуера би трябвало да ви се предоставят документи за тях включващи информация за продукта и вероятно гаранционна карта. Към това задължително се предлагат драйвери поне за боза (т.е. за Windows). Ето защо е нормално да си ги имате, а не да ги дирите. Ако искаш някой да ти намери подходящи драйвери за звуковата, графичната, LAN и там каквито карти още имаш, то първо изреди имената със серийните им номера. Иначе това дирене ще е нещо от типа, намери ми преводач, а това, че той може да знае китайски, а не арабски не го взимаш предвид.
За програмите е същото, макар там проблемът да е по-сложен, защото болшинството от програмите за боза, които толкова се хвалят, все са платени и ако искаш да ги намериш "безплатно", често версиите са почупени и/или виросани (е, има го и елемента на късмета).
Казано накратко, кажи всъщност какво точно искаш и току виж го получил.

П.П.:
Горепосоченият списък със софтуер е прекалено индивидуален, за автора на написаното. За всеки този списък е различен.
 
От: Преинстал на уиндолс - програми и драйвери?

Като подбор на софтуер е индивидуален, прав си(макар и вече да използвам други приложения), но като категории е по-обширен. ^^
 

Горе