Пренасочване на обаждания

Fozzy

Well-Known Member
Някой да даде акъл за пренасочване на обаждания? :)

Необходимо ми е 4-5 телефона да прехвърлят всички обаждания към един. Този въпросния обаче трябва да показва освен номера на човека, който ми звъни и СИМ картата, от която пренасочва. Например да пише обаждане от номер +359ххххх през SIM карта хххх.

Има ли нещо такова? Няма значение дали е платена услуга, приложение за ios, android, каквото и да е.

Огромен, ама огромен плюс ще бъде ако може да се осъществяват повиквания през пренасочения номер. Тоест от телефона, към който идват обажданията да се набере през телефона, на който са звъняли. Но това не е задължително.
 
От: Пренасочване на обаждания

Става с Asterisk PBX централа, SIP входящи линии или с гейтоев. За изходящите, независимо през кой доставчик, не е никакъв проблем да показва който и да е номер, стига да имаш достъп до него за верификация.
Отделно от това можеш да си организираш и управляваш кол център, да създавашправила каквито желаеш, IVR менюта, записи и каквто още се сетиш.

Ето как излиза в лога на един от вътрешните номера:

PD: Not in Odoo (0297462xx) означава, че това вх. позвъняване идва от входяща линия на централата с Пловдивски номер, че не е намерен номера в CRM-a, т.е. това е нов партньор и номера му е 0297462xx.
 

Прикачени файлове

  • phonelog.png
    phonelog.png
    7.4 KB · Преглеждания: 16
Ок, мерси. :) Можеш ли да ме насочиш към някой адекватен БГ доставчик, който предлага тази услуга?
 
От: Пренасочване на обаждания

Точно такава услуга в България не съм чувал някой да предлага, но Asterisk се инсталира на собствен сървър и всичко останало са настройки.
п.п. Всъщност има - https://www.google.bg/search?q=виртуална+телефонна+централа&ie=utf-8
Първия резултат - https://www.telefonbg.com/13-virtualni-telefonni-centrali
 

Горе