Търся: Преписване от сканирани материали

Какво значи преписване?
В текстов файл ли?
Ако е това има такава програма, която, чете и конвертира в текст, разбира се след това са нужни корекции, защото не е съвършена.
 
Какво значи преписване?
В текстов файл ли?
Ако е това има такава програма, която, чете и конвертира в текст, разбира се след това са нужни корекции, защото не е съвършена.
Именно - човек, който борави с такива програми и после може да редактира текста защото те не го правят 1 към 1.
 
На ЛС са ми писали доста хора. Ще отговоря на всеки 1 в най-кратки срокове. Но общо казано не става въпрос за нещо кой знае колко сложно. Преписване на текстове.
 
Здравейте! Интересувам се от обявата. Занимавала съм се с такава работа.
 
И аз се интересувам, ако вече не е късно. Незряща съм, работя с говореща програма, която гарантира, че текстът ще е правилно написан. Била съм коректор дълги години в печатница, където се правят учебници за слепи деца. Работя и с програма за разпознаване на текст. Пишете ми на лични или на имейла [email protected].
 
Работил съм с Каменска, превежда ми от руски сложна техническа документация с таблици, знаци числа и тн. Просто невероятно как го прави, но качеството на работата й е на много високо ниво. С тази работа съм сигурен, че ще се справи блестящо! Искрено я препоръчвам за всякаква такава работа!
 
Търся човек за преписване от материали сканирани на png/jpg и/или pdf.

Здравейте. Ежедневно се занимавам с тази дейност, тъй като впроцеса на работа се налага да набирам текстове от pdf в word- формат. Имам интерес към обявата.
 
Към проявилите интерес - как ви е по-лесно? - да обработвате сканирани файлове или да преписвате директно от физическите носители? Мога да ви ги пратя.
 
Здравейте. Предпочитам да са сканирани. Чета ги и нанасям корекции, ако има правописни и граматически грешки.
Изпратете ги, когато Ви е удобно. Моля да ми пишете съответните текстове в какъв срок ги искате обработени, а също така кога и как ще процедираме със заплащането при изпълнение на възложената задача.
 
И на мен са ми по-удобни сканирани, но като човек, който се е занимавал с това, знам колко времеотнемащо може да бъде сканиране на много страници, така че може и хартиеният носител, ако нямате време да ги сканирате.
 
Ако текста е печатен, това с OCR програма става доста по-лесно отколкото преписване на ръка. Пробвахте ли този вариант?
 
Здравейте,имам сериозен интерес !
Разполагам с доста свободно време,преписвам бързо и съумявам за кратко време да свърша много работа.Не съм много притенциозен от към заплащане.Моля пишете ми на лично за повече информация :)
 
Здравейте,
интересувам се. Може ли малко повече информация на ЛС относно дейността?
 

Горе