Препоръка за адвокат

andonovn

New Member
Ще отварям уеб приложение, което ще генерира приходи на месечна основа (SaaS) и на база комисионни при покупки от потребителите на клиентите ми. Клиентите са от цял свят и са и физически, и юридически лица.

И понеже цялата работа е доста специфична и имам един куп въпроси, силно се надявам някой да ме ориентира към адвокат, който е доста наясно с онлайн бизнеса.

Всякаква информация по въпроса ще ми бъде доста от полза! Благодаря предварително на всеки отзовал се :)
 
Като начало те съветвам да си напишеш условията така, че евентуални спорове да се решават от български съд и по законите на РБ. Ще ти спести много главоболия. В този случай, най-добре е сайтът, от който ке продаваш да е хостнат в България. Скоро подготвяхме договор за фирма предоставяща машини за добив на криптовалути и е доста работа и съобразяване с много глупости. Честно казано, повечето адвокати или ще ти откажат, защото е много работа, или ще ти струва доста пари. Подготви се предварително въпросите, които те интересуват, иначе изобщо няма да ти обърнат внимание.
 
Колеги, извинявам се ако с моя пост, спамвам тази тема, но също и аз търся добра и независима адвокатска колегия, която да защитава интересите на клиента, а не да се страхува от разни дребни и политически хлебарки! Парите не са от значение! За да не спамим повече тази тема, моля пишете на ЛС! Благодаря предварително!
 

Горе