Препоръка за транспорт+хамалски услуги в София?

tenten

Member
След две седмици ми предстои преместване и се нуждая от транспорт+хамалски услуги!Ако има някои който е правил тази ''гимнастика'', моля да сподели(препоръча) някоя читава фирма :)
 
От: Препоръка за транспорт+хамалски услуги в София?

Погледни OLX и звънни на 2-3 и си избери най-добрата според теб.
 
От: Препоръка за транспорт+хамалски услуги в София?

Пробвай с хамали Попай. Аз съм доволен от тях ;)
 
От: Препоръка за транспорт+хамалски услуги в София?

Да OLX определено е добър вариант при търсене на фирма за хамалски и транспортни услуги.Наскоро ми се наложи да се местя в София и именно от там попаднах на една обява с препратка към сайт на фирма за преместване - Хамали Оникс. Тъй като аз имах нужда само от един човек да ми помогне при пренасянето, те ми предложиха вариант - транспорт + помощ от шофьора, което ме устройваше чудесно. Останах много доволен, изключително коректни по отношение на цената и гъвкави. Предлагат само транспорт или преместване с един или няколко хамали, което е много удобно и не взимат скъпо.Ако ми се наложи да се местя отново, пак ще ги ползвам.
 
От: Препоръка за транспорт+хамалски услуги в София?

Хехехехе :lol:
 
От: Препоръка за транспорт+хамалски услуги в София?

Препоръчвам Хамали Грийн. Бързи и коректни са!
 
Абе защо е хванеш твои приятели, все някой от тях ще уреди един бус и покрай местенето ще ви е фън. Дори мисля, че ще ви е по-забавно, но кофтито е, че отнема повечко време, но за 1 ден все ще те изместят. Ако трябва на няколко курса. :) Иначе фирми много, дори и нишата е мега конкурента, така, че няма начин да не попаднеш на някой читав още в първите резултати. Ако не се лъжа много SEO-та си имат по нещо там като проект. ;)
 
От: От: Препоръка за транспорт+хамалски услуги в София?

тези са да - hamaligreen.bg :|
препоръчвам ги като човек на който му се е налагало около 4 пъти да се мести и съм си патила
 
Нашата фирма на скоро ползва услугите на ХАМАЛИ Милчев за гр. София и останахме мн доволни от съотношението цена- скорост на работа- качество- прецизност.
BGhrefs препоръчва горещо! Посетете ги като кликнете на думичката с големи букви по- горе или на адрес - www.sofia-hamali.bg
 
Нова StartUp компания за 'изработка на сайтове' и 'безплатни интернет маркетинг уроци' .
За повече информация, разгледайте сайтовете :)

П.С. Дяволите нямат нищо общо ;)
Потрес, жалко че нито едното не ви се отдава.
Поръчка на сайт? WTF? Чрез контакт форма?
https://bghrefs.com/kur
ЛОЛ
 
Виж , пич . Хейти си колкото искаш.
Контакт форми или Woo .. в края винаги се стига до 'работим' или 'не работим'.
По един или друг начин от липса на поръчки не страдаме, така че не бери грижа за функционалността на платформата ни ;)

Сайтовете ни изглеждат добре, а и освен това в последствие се пълнят с трафик и поръчки за нашите клиенти. Нямаме нито един недоволен клиент, а хейтъри като теб освен да ни правят безплатна реклама друго не се случва. Политика на нашата фирма е да спазваме тон на благопирличие, така че полемиката с теб свършва тук. Пускай Ицо Помпата- хейт машина и се наслаждавай.


76c.jpg
 
Последно редактирано:
И аз използвах хамали милчев преди време и си останах доволен от бързината на работа, даже доста. Но вече не си идвам толкова често и жена ми използва други хамалски услуги за София - Ненчовски хамали. Няколко мои познати също и не съм чувал лоши отзиви до сега за тях.
 

Горе