Препоръчайте ми инструмент за keyword рисърч

Здравейте, кой инструмент да използвам, за да си направя проучване за ключови думи. Не можах да намеря нищо безплатно, което да ми показва по колко търсения имат месечно, каква е конкуренцията и т.н. Ще се радвам, ако ми препоръчате някоя програма или сайт, който да използвам. Благодаря предварително!
 
От: Препоръчайте ми инструмент за keyword рисърч

Има един безплатен тул и той се казва Google Planer. Всички останали ползват данните от него, оформят ги малко, добавят някои други неща от тук от там и това е.
 
От: Препоръчайте ми инструмент за keyword рисърч

Съгласен с N1ck. Изглежда всеки софтуер за ключови думи се базира на въпросния инструмент и това е повече от логично, предвид това, че цялата тази статистика реално идва само и единствено от Гугъл. Виж ако става въпрос за класиране в руската търсачка Яндекс напр., то руснаците са си направили собствен инструмент за ключови думи, който евентуално (не съм 100 % сигурен) няма нищо общо с Google Planer.
 
От: Препоръчайте ми инструмент за keyword рисърч

Благодаря ви, разрових се и успях да го разцъкам. Просто където четох пишеше да се използва adwords external tool, wonder wheel, related searches, а всъщност се оказва, че тях ги няма вече. Но сега ми стана ясно какво трябва да използвам!
 

Горе