Приемане на плащания с кредитни карти през Paysera

TNTM

Member
Здравейте,

Някой използва ли понастоящем услугите на Paysera, за да приема плащания с кредитни карти?

Би било чудесно, ако можете да посочите, какви са действителните ви разходи от момента на приемане на плащането до трансфера на сумата в банковата ви сметка в България.

Ако сте използвали ePay преди да преминете към Paysera, можете ли да направите сравнение между двете системи?

Ще се радвам да споделите непосредствените си впечатления, а не нещо чуто, прочетено или въобразено (в стил: "няма начин да не е така").

Благодаря предварително за вниманието ви към темата!
 
Аз ги ползвам отскоро, имат телефон за съпорт на български. Малко им е особена системата - при регистрация имаш някаква си банкова сметка в лева, ако поръчаш дебитна карта, ти отварят 2-а сметка за нея в евро. За плащания - засега само 2-пъти съм плащал в McDonalds с нея, при разпечатката илизат някакви техни такси от порядъка на 15 цента при всяко ползване с карта. Скоро ще ми се налижи да преведа пари в чужда банка и ще видя дали това което казват че таксите са им ниски, е вярно.
 
Здравей lz1nud,

Това което казваш за разплащанията с техни дебитни карти в България със сигурност е интересно. Иска ми се обаче да зная, какви такси събират в действителност за поддръжка на сметка при тях, а също доколко изгодно е да се приемат плащания с чужди кредитни карти през техен виртуален POS-терминал (приемане на плащания в онлайн магазин през тяхно приложение за разплащане)
 
Можете да им пуснете запитване- преди време ни предложиха интеграция за онлайн магазина и ни изпратиха предложение, но не го намирам за да споделя информация. И аз се интересувам, ако някой вече ги ползва.
 

Горе