Проблеми от типа „Навигационни пътища“

nobreak

Member
Здравейте. От вчера получих едно предупреждение от типа "Проблеми от типа „Навигационни пътища“ бяха открити на http:......".

Search Console установи, че сайтът Ви е засегнат от 1 проблема от типа „Навигационни пътища“:
Най-важни предупреждения
Предупрежденията са предложения за подобряване. Някои от тях могат да подобрят облика на сайта Ви в резултатите от търсенето, а други може да станат грешки в бъдеще. Следните предупреждения бяха открити на сайта Ви:
data-vocabulary.org schema deprecated
Препоръчваме Ви да отстраните тези проблеми при възможност, за да осигурите най-добра практическа работа и максимално покритие в Google Търсене.

Може ли малко помощ с насока как да го коригирам това? Благодаря предварително!

До колкото разбирам breadccrumb се намира в основната част на уеб страницата и се използва от гугъл за да категоризира информацията от страницата в резултатите от търсенето, т.е. не става дума за URL структурата, а това home > category-name > product-name е пътя над всяка оферта, който показва къде се намира продукта. Ако е така при мен е home > product-name. Как да го коригирам това....?



Това проблем ли е за правилното индексиране или просто препоръка на гугъл за по добрата ориентация на потребителите??
 
Последно редактирано:
Може ли повече информация за разширението, че и на мен ми бе изпратено това послание 2 пъти. Пише, че има засегнати над 600 страници.
 
Може ли повече информация за разширението, че и на мен ми бе изпратено това послание 2 пъти. Пише, че има засегнати над 600 страници.

Не съм си решил проблема, не било само breadcrumbs....

data-vocabulary.org вече не се поддържа от гугъл. ползвайте schema.org

Разбрах, че в работата имало работа...не било толкова просто :) Някой може ли да ми каже подходящо разширение за opencart 1.5.6.4, което да пооправи структурата? Не питам за безплатно такова. Това Microdata Schema.org примерно.... https://www.opencart.com/index.php?...filter_search=microdata&filter_download_id=36 ?

Другия вариант е да търся някой да оправи структурата на сайта....така, че ако има някой мераклия да погледне и да ми каже за какво става дума и колко би струвало, да ми пише на лично.
 
Последно редактирано:

Горе