Проблеми с Adsense Notifier

hristu

Member
От вчера Adsense Notifier спря да ми показва информация, и си стои на 0 - 0 - $0. Вие имати ли такъв проблем, или е нещо само при мен?
 
google пак са променяли layout-a ;)
Лично при мен това се случи преди повече от семица, ама ... хората и навън пищяха че вече само нули показва, а и тоя тип нещо не го обновява тоя плъгин :(

p.s. Интернета е невинен в случая ;)
 
Абе то е един глупав JavaScript ама нямам време да се занимавам с неог, може да пробвам нещо през уикенда ... ако го оправя, дали ще стане добър linkbait ? :D
 
Здравейте,

вчера вечерта успях да оправя Adsense Notifier-а, и днес цял ден го тествам. Работи в около 70% от случаите - някой път "захапва", друг път не (и показва $0-0-0). Сигурно има някакъв проблем с кеширането на данните от Гугъл или нещо такова. Сега продължавам да го мъча и да го тествам.

Ако има ентусиасти, ето тестовата версия върху която работя:
http://adsense.notifier.0lx.info/adsense-notifier-hristu.xpi

И за линкбейт няма да стане, поне не и докато е работи толкова нестабилно ;)
 
Знаеш ли кога се чупи - чукни за да се рефрешни веднага, а не да го чакаш да му дойде термина. При мене от време на време вади $0-0-0, а от време на време ми вади стари стойности (примерно от предния час).
 
Ето новата версия (от тази вечер):

http://adsense.notifier.0lx.info/adsense-notifier-hristu.xpi

Значително по-рядко вади $0-0-0 като резултат, но пак не работи достатъчно стабилно - от време на време (може би един път от всеки 10) пак нe успява да покаже данните.

Иначе като цяло смятам, че ще "закърпи" положението, докато пича който го прави този плъгин пусне нова версия (по-кадърно направена от моята).
 
И не само то .. мъка, инак понякога даже го забравям и съм имал случаи докато се усетя и някой накликал ама аз като го видя това 10 часа вечерта, ходи да четеш логове и да разследваш ... отиде ... а така ... като се знае горе долу кога колко и всяка разлика бие на очи веднага.
 

Горе