Проблем Фейсбук страница

Здравейте, може ли някой да ми каже - колко е дневното ограничение за покани на хора да харесат страница за самата страница и дневното ограничение зa профил който кани тези хора ?
Ако някой не ме е разбрал ще опитам да обясня пак.
Питам понеже от вчера насам не мога да каня хора, да харесат страницата ми
 
Хмм това е малко индивидуален въпрос. Поканите за харесване на страницата от публикациите мисля, че лично за мен бяха 800 - може и повече ако се прави на по-бавни интервали. Защото излиза подобно съобщение "Вие използвате прекалено бързо тази опция" - първия ми бан беше 24 часа. За профил, който приканва приятелите си да харесат страницата не знам колко е, но там също опцията трябва да се използва ръчно и през интервали от поне 1 секунда на покана.
 
1500 можеш да поканиш на един ден от един профил. После на другия не можеш да каниш от същия профил. На третия ден можеш 750. На четвъртия би могъл пак 1500, ако не си канил 700-те. Иначе май не можеше да се кани. Завеси и дали си канил от други профили към страницата. Поканите за страница от различни профили май бяха до 2-3000, май не е официално ограничено, но рискуваш ако ги превишиш.
 

Горе