Проблем със влизане в админ панела на OpenCart Version 1.5.5.1

Здравейте, понеже не мога да пусна тема в раздела за "freelance jobs" пиша тук, ако греша моля да бъда извинен.
Преди половин година работих над магазин в който исках да продавам неща които произвеждам, нещата се отложиха и аз оставих разработката на магазина. Проблем се появи когато реших отново да се захвана с него, не успявам да вляза в админ панела на магазина. При опит за логване с няколко възможни имена, или ми изписва, че има грешка в името, или паролата, или когато пиша АДМИН и парола, забива системата. Търся човек който да оправи проблема с админ панела, за да мога да влизам и да си действам в магазина. Ще дам достъп до хостинга на магазина както и всичко което е нужно за оправяне на проблема. Поздрави
 
Използвал съм OpenCart само веднъж и мисля, че ми се случи нещо такова. Опита ли да извикаш сайта с www и без www? Другият начин е в базата данни да се нулира паролата, но трябва някой, който ще го направи бързо.
 
Магазина си е онлайн и всичко си работи нормално, до влизане в админ панела. Нивото ми е любителско и ми се иска да го направи човек, който разбира за да не объркам още нещо.
 
Виж дали въвеждаш правилно потребителското име и паролата. Цъкни на забравена парола, за да ти изпрати на мейла линк за нова парола. Кой е хоста който ползваш?
 

Горе