Проблем със сайт

Здравейте, имам проблем със сайта си. Трафикът ми буквално секна със 70%. Нов на месец. Според статистиката в сипанела до 9.30 часа тази сутрин имам 6 000 посещения, а според гугъл- 800. Писах до хостинга и оттам ми обясниха, че разликата е заради адблокерите- не отчита посетители. Хубаво, но това е разлика от близо 90 %- е всичките ми посетители да имат едблокери ??? Та, търся човек, който да ми помогне- нека се разберем на лично
 
Не, сайтът е друг. Този в подписа за две седмици се срина, смених му домейна и пак нищо. Де факто трети сайт правя и се получава същото и отговорът от хостинга е същия.
 
Да, от хостинга казват, че е "всичката паплач". Но, ако имам 10к качествени потребители и още 50к паплач пак не е добре и за качествените, но всъщност логичен отговор и помощ не получавам.
 
Да, от хостинга казват, че е "всичката паплач". Но, ако имам 10к качествени потребители и още 50к паплач пак не е добре и за качествените, но всъщност логичен отговор и помощ не получавам.
имах предвид спам, ботове и т.н.
 
Е, всяка статистика показва различни резултати. Проблем е ако си ползваш една и съща статистика, да кажем аналитикса, и изведнъж започне да показва драстичен спад.
 
Да, за това говоря- драстичен спад в една и съща статистика. Предните ми два сайта буквално за дни паднаха от 20,30,50 хиляди до 1 000. И сега това започва и с новия ми сайт.
 
Първо провери дали наистина скриптовете излизат на страниците. Има също разни сайтове дето проверяват дали сайта ти се отваря от различни локации по света. Или такива дето измерват колко бързо се отваря - webpagetest. pingdom и др. Ако имаш Webmaster Tools (или както сега го наричат), можеш да видиш там дали има грешки при обхождане. Искам да кажа, че първо трябва да докажеш дали сайта се отваря всеки път от всякъде. И ако това е така, не виждам как хостинга може да е виновен.
 
Ами аз пиша примерно "is my website down" в гугъл и те излизат. То всъщност сайтовете за анализиране на скоростта предлагат опция да се тества сайта от различни локации. А може и да има специализирани. Аз например съм имал проблеми с домейна, такива че в резултат аз си отварям сайта, обаче в някои държави по света не могат. Та затова предлагам такива тестове.
 
upload_2017-6-27_0-57-29.png
в сипанела ми дава грешка при влизане и това- наистина отново моля някой, който да може да ми прегледа всичко, че съм кръгла нула с тези неща
 
Я отвори това файлче с Notepad или още по-добре ако имаш някой редактор - Notepad++ или каквото там ползваш за редактиране на код. Word е направен за писане на негов си тип документи и няма място в програмирането :)
 
За първи път ми излиза съобщение за скрипт на страница и някакви такива неща и не мога да разбера какво е това?
Не е необходимо. Просто го затвори debuge-r от х-счето или натисни F12 на браузъра и ще затвори. И да има някаква причина, да анализираш кода на фейсбук страницата нищо не можеш да промениш.
 

Горе