Проблем със Zopim на Wordpress сайт

Asen Popivanov

Active Member
Колеги, здравейте!
Имам проблем със чат ситемата на Зопим. Проблемът е, че чат бокса не се вижда изобщо. Зопима е инсталиран и ползван в този сайт преди доста време и всеки месец съм получавал поне едно клиентско съобщение през него, но след като от около два месеца не съм получавал съобщения през Зопим, реших да погледна сайта си (в който не бях влизал от около 2 месеца) и се изненадах неприятно от факта, че Зопим-а не "изскача", както би трябвало... Да уточня, че не съм инсталирал нови плъгини, но междувременно доста от тях, а и самият Wordpress бяха обновени.
Ако някой има опит с подобен проблем, моля да сподели решение!
Благодаря предварително!
 
Последно редактирано:
Това не е форум за врачки.
То, Ъпи, приятно съм изненадан от факта, че не е... Сега по-сериозно да уточня, че става въпрос за първия сайт от подписа ми (хубава врата), а ако ти е нужно още инфо, с цел да не гледаш на боб или таро, то кажи какво да споделя още. Инсталирани плъгини ли или какво? А междувременно забелязах, че версията на плъгина на Зопим не е тествана с последната версия на Wordpress-а (до която аз съм обновил) Дали не е именно конфликт на ъпдейтнатия Пресс със Зопим -плъгина???
 
hubava-vrata.com е там е въпросът че ползваш нулната /нелегетимна/ тема
На тази тема е работил Зопима доста време... Може пък някой ъпдейт на Зопим да прави конфликт... Това ли мислиш, че е причината, колега?
 
Ами не само,като за начало кодът за зопим го генерирай наново плюс това се отърви от
<a
href="http://www.themekiller.me/" title="watch berserk" rel="follow"></a>
<a
href="http://www.tenlister.com/" title="themekiller" rel="follow"></p> <script type="text/javascript">window.$zopim||(function(d,s){var z=$zopim=function(c){z._.push(c)},$=z.s=d.createElement(s),e=d.getElementsByTagName(s)[0];z.set=function(o){z.set._.push(o)};z._=[];z.set._=[];$.async=!0;$.setAttribute("charset","utf-8");$.src="//v2.zopim.com/?2YboyoXkk7jyDbNAXUAC96Qbpng0cV4c";z.t=+new Date;$.type="text/javascript";e.parentNode.insertBefore($,e)})(document,"script");</script>
 
hubvrata.png
 

Горе