Проблем с достъпа до админ панела

Dea

New Member
Помагам на една приятелка да си направи сайт визитка. До тук добре. Взех и хостинг, домейн, инсталирам wordpress.......обаче не мога да стигна до админ панела. Пиша си пароли и име при инсталация, но като натисна линка за админ панела или пък го напиша ръчно директно ме праща на друг линк - wp-login. :confused: И от там само дава началната страница, без достъп до панела. Два пъти изтрих инсталацията и наново я инсталирах и все така. Аз ли пак съм осрала пейзажа или е някакъв бъг и как да го оправя? :rolleyes:
 
От: Проблем с достъпа до админ панела

Я дай на лично сайта да видя за какво става въпрос. Иначе когато напишеш tvoyatsait.com/wp-admin автоматично ще бъдеш пренасочена към tvoyatsait.com/wp-login.php, защото това е файлът по подразбиране с логин формата за потребителите.
 
От: Проблем с достъпа до админ панела

На wp login файла няма полета за логин ли? Много не ми стана ясно какво става. Направени ли са всички стъпки правилно от инсталацията. Там в сайта на WP имаше стъпките. За всеки случай ги погледни дали правиш всичко. Може да изпускаш нещо.
 
От: От: Проблем с достъпа до админ панела

Уф до сега се мъчих, говорих и с хостинга. Трябваше да изтрия цялата дейтабаза и да преинсталирам наново пак. Сега успях да вляза. Но сега пък имам проблем с WPML. Уж шравя всичко както пише, но пак не стават все менюта за всеки от езиците по едно. Сега ми ги изкарва смао на български и смао на блога сменя езика. Иконките за смяна на езика са горе в дясно. Направих 2 менюта на два езика, но която и иконка да натисна ми излиза бг меню. Текста на портфолиото също се сменя . Някой знае ли как да го оправя? Ще пусна линк към сайта на лични.
 

Горе