Проблем с интегриране на директен BuyNow PayPal бутон в OpenCart

internet

New Member
Здравейте,


имам лек проблем, с интегриране на директен BuyNow PayPal бутон в OpenCart версия 1.5.4.1

Репродукция на стъпките, които изпълняваме:

1. Влизаме в нашия PayPal профил, вързан към онлайн магазина.

2. Генерираме кода за директен бутон BuyNow и го поставяме във файла product.tpl от темплейта, за да може до бутона add to cart на всеки продукт да се вижда и бутон за директно купуване, чрез прехвърляне на сигурна страница в ПейПал, за въвеждане на данни и покупка от купувача.

3. Когато тестваме бутона, при прехвърляне във сигурната страница на ПейПал не се вижда цената на продукта, тоест кода не взема цената, и тя е 0.00 $


Направихме доста проучване на проблематиката, и се оказа, че понеже цената на всеки продукт се явява променлива величина ( variable ) генерирания бутон, понеже е хостнат в ПейПал се явява нещо като статичен бутон, който не може да взема динамично цената на съответния продукт... Съветите бяха да се генерира Non-hosted ( текстови ) бутон , уж го направихме точно както е указано, и след като качихме кода във същия файл, се оказа, че отново не може да вземе цена и стойността за плащане отразена в сигурната страница на ПейПал е 0.00 $.

Бидейки упорити направихме и генерирахме още много пъти кода с различни промени, но така и не сработи, има нещо което ни убягва.


Някой да се е сблъсквал с подобен проблем?


Ще се радваме да получим съвет, за разрешаването му, това може да е от полза и за други, които искат да улеснят купувачите, които да могат с 1 клик да направят плащане, а не да минават първо през поставяне на продукта в количка и всички други досадни стъпки по попълване на форми и така нататък.


Поздрави
 

Горе