Проблем с линковете и Фейсбук

traiki

Well-Known Member
Напоследък имам странен проблем. Искам да пусна линк от преди 1 месец. Паствам го на стената и ми се визуализира съвсем друга статия и това се случва с това линкове.. От къде е проблема? Нещо с мета данните или и как да го оправя? С дебъгара?
 
От: Проблем с линковете и Фейсбук

И на мен ми се е случвало и си скъсах нервите. При мен се постваше правилната статия, но с каквато снимка той си реши от сайта. На другия ден се оправи само. Явно при тях се бъгват нещата.
 
От: Проблем с линковете и Фейсбук

Здравейте и аз има подобни проблеми ,особено със снимките . Как да го оправя?
 
От: Проблем с линковете и Фейсбук

На мен ми взима снимката от предната поред публикация, т.е ползва нещо previous, но в кода на страницата няма нищо странно. Имам си класове за next и prev, чрез които снимка въобще не се извлича. В текущата публикация са зададени правилния url адрес към снимката, която трябва да се визуализира поне 3 пъти в редактора от "Основно изображение", "richsnippet photo" и "Url image за социални бутони".
FB Debuger-a казва:
When shared, this is what will be included
fb:app_id hasn't been included in the meta tags. Specify the app ID so that stories shared to Facebook will be properly attributed to the app. Alternatively, app_id can be set in url when open the share dialog. Otherwise, the default app id( 966242223397117 ) will be assigned.
Based on included and inferred properties, the below preview is what users will see when they share this URL.

Указал съм правилното app id и admin, а съответно горепосоченото не съществува на страницата. Общо взето по търсене имам много, оплакващи се от същия проблем и май засега няма решение, или поне аз не намирам такова.
 

Горе