Проблем с продукти в wordpress

jimbo79

New Member
Здравейте колеги,
Имаме сериозен проблем и никъде не можехме да намерим информация относно справянето с проблема. Проблема е следният - два езика (български и английски) превод с polylnang на wordpress инсталиран woocommerce съответно с Hyyan WooCommerce Polylang Integration , въвеждаме продукт в българската версия, превеждаме го на английски, но в секция shop не се вижда, само в магазин излиза продукта. Къде какво грешим? Благодаря Ви!
 
Някой да метне един боб на колегата.
 
Здравейте,
Ако сме задали въпроса неправилно, моля да ни извините, ако може да помогнете ще сме Ви много благодарни. Както споменахме имаме инсталация на wordpress с инсталиран polylnag - български и английски, инсталиран и woocommerce при въвеждането на продукти в българската версия те се появяват във българския вариант на магазина, но в английския shop липсват... Търсихме информация, но никъде не намерихме. Преди сме нямали такъв проблем. Затова се обръщаме към Вас за насоки. Сърдечно благодарим!
 
Привет, г-н Jimbo79, ползвате ли PageBuilder и проверихте ли другите секции(trash,del...) и дали въобще продукта го има в базата данни преведен?

Поздрави,
Станимир И
 
Здравейте г-н Станимир И, PageBuilder не сме ползвали, лошото е, че нещо тотално се е омазало понеже при кликване върху магазин на българската версия се зарежда www.domain.com/porachka/ и се зарежда празен магазин.... при смяна на езика от български на английски се зарежда www.domain/shop/, но отново на български и там се вижда продукта. Ако кликнем върху моят профил (на български) и заредим английската версия целия сайт се превежда съответно на английски, но като кликнем върху shop се зарежда някакъв счупен линк - shopomain.com/en/shop и съответно дава - няма достъп до този сайт, IP адреса на сървъра на shopomain.com/en/shop неможа да бъде намерен...
 
Привет, доста неща трябва да се направят преди да правите радикални промени, явно не сте изпълнили някоя стъпка към адресите.
Така зор ще разбера нещо, проблем от този вид трябва да се погледне внимателно от вътре.

Поздрави,
Станимир И
 

Горе