Проблем с реклами

Izvunzemen

Active Member
Имам блог, който събира трафик главно от пинтерест- към 800 посещения дневно. Вкарал съм адсенс, със динамичния шаблон съм. но забелязах, че когато влезна единствените реклами между статиите са от www.blogger.com . Ако цъкна на някоя статия тогава под нея излиза някаква реклама, но иначе на главната страница не се показват други, освен на блогър.
Блогът е на английски език, имам още няколко, но в тях всичко е наред, само с този имам такива проблеми, а са на един акаунт в адсенс, някакви идеи?
 
От: Проблем с реклами

Ако цъкна на някоя статия тогава под нея излиза някаква реклама, но иначе на главната страница не се показват други, освен на блогър.

Това става само през телефона, иначе ако цъкам през компютъра върху статията пак си показва само на блогър реклами.
 
От: Проблем с реклами

Системата не може да ти намери подходящи реклами и за това не ти показва нищо.
 
От: Проблем с реклами

От това да разбирам, че сайтът има малко съдържание?
 
От: Проблем с реклами

Проблемът все още е на лице.
Въпросът ми е как още в началната страница могат да се показват рекламите между отделните публикации? Или ако не може то тогава някакъв начин ако някой влезе в блога директно да го вкарва в последната написана публикация и да се виждат рекламите отдолу и от дясно?
Наистина ще се радвам някой да ми помогне.
 
От: Проблем с реклами

Здравей! Спри да се чудиш как да накраш сайта да показва директно рекламите ти, а помисли какво съдържание по темата е търсено от потребителите и ще им е ползено. Това може да стане посредством google trends, keyword tool-а, че му забравих името и т.н. Виж за кои думи се плаща добре за реклама. Ако поработиш в тази насока е сигурно, че ще ти се появят реклами в каретата. :) Успех!
 
От: Проблем с реклами

За сега има 16 статии, всичките са пряко свързани с тематиката на сайта. Всяка статия има 4-5 реда текст и по 1 снимка. Имам блогове с доста по-малко и неясно съдържание, които все пак имат реклами. За това си помислих, че може да има някакъв проблем. Ще поработя по въпроса, благодаря!
 
От: Проблем с реклами

Колега, съветвам те да използваш инструмента на Google за планиране на ключови думи. С него можеш да разбереш има ли рекламодатели за тези ключови думи и каква е конкуренцията между тях. Може да се окаже или, че няма рекламодатели или, че са много малко и имат много малък рекламен дял. Не е въпроса само колко реда ти е текста, а и какво съдържа. Опитай да си го оптимизираш. Виж си ключовите думи и описанието на сайта. И в сайтовете за прогнози има по 1 ред на пост, но излизат точните реклами.
 

Горе