Проблем с PayPal

slavchev

Well-Known Member
Здравейте колеги,

Имам един малко тъп проблем, който не знам как да разреша. Значи имам в аднати карти в PayPal, като едната я деактивирах наскоро и си закрих сметката, поради ред причини. Оставих само другата, която направих Primary и реших да си дръпна парите. Като ги теглих дори цъкнах да ги прехвърли на активната карта, а то пак ми ги метна на другата, която вече е закрита.

Говорих с банката и казаха, че ще върнат плащането ама малко ме съмнява, в смисъл могат ли да ги пратят обратно в акаунта? От тогава минаха 3 дена, реших да изчакам да видя дали ще ги върнат, писах на PayPal за проблема, но ми върнаха някакво съобщение по дефолт, което не ме устройва.

Някой имал ли е подобен проблем и как да процедирам?
 
От: Проблем с PayPal

Споко, ако кинтите не пристигнат на банковата сметка (а в случая това е невъзможно, тъй като картата е закрита) Пейпал ще ти ги върне в сметката като си удържи 2 долара. Не се притеснявай, няма да те издънят.
 
От: Проблем с PayPal

Понякога минават седмица и половина. При мен най много се бавиха 10 работни дни, но пак пристигнаха. Залях им пощите с имейли, хората ме успокояваха че всичко ще е наред и така и стана. Просто понякога се забавят.
 
От: Проблем с PayPal

Няма нужда да им пишеш всичко е автоматично. По принцип от PayPal за 2 работни дни обработват първия процес след което ги пускат към банката. След което банката до 3 работни дни ги приема поне при мен. В твоя случай просто ше откажат транзакцията и за да се върнат в PayPala още няколко 2-3 работни общо със съботите и неделите може да се качи до 10-15 дни.
 

Горе