Проблем с php 7.4

Днес забелязах, че като сменя версията на php на 7.4 от 7.3 и като качвам снимки ми дава следната грешка:

Неуспех при качването на “15615.jpg”.
Каченият файл не може да бъде преместен в wp-content/uploads/2020/04.

Тоест снимката неможе да се качи, а на 7.3 няма проблем. След като проверих правата на папката 2020/04 и смених на 777 се оправи проблема, обаче като върна на старите права 755 ми дава тази грешка. От къде се получава такъв проблем някой знае ли ? Писах на хостинга и те не намериха решение, освен всеки път да задам права 777 на папката, но така не искам. Щом на 7.3 работи нормално би трябвало и на 7.4 да работи с 755 права.
 
Хвърляйки боб 7.4 е с друг юзър. Хостинга да си го оправя.
 
Като отговор от хостинга ми дадоха това:

Факт е, че има проблем при 7.4. Вариантите са два - единият е да сменим правата на 777 на тази папка, което не е препоръчително, а другият е да продължите да използвате версия 7.3. Като цяло от Wordpress силно препоръчват използването на 7.3. Сравних отново всичко, което би могло да причини този проблем, но настройките са еднакви за всички PHP версии. На апаче, този проблем не се наблюдава. За момента няма решение на този проблем.

Проблема е бил в Litespeed, но нямали решение за сега за това
 
Защо пипате работещи неща? И какво точно повече ще получиш в PHP 7.4, което не ти дава PHP 7.3? Поне в твоя случай. ;)
 
Защо пипате работещи неща? И какво точно повече ще получиш в PHP 7.4, което не ти дава PHP 7.3? Поне в твоя случай. ;)
A защо не трябва да ползвам нещо, което ми се предоставя ? Аз обичам всичко което ми е да е с най - новата версия. Хостинга предлага 7.4 и реших да пробвам дали ще тръгне с 7.4 и съответно само този проблем го има. Питах хостинга дали могат да направят нещо по въпроса и те ми върнаха, че за сега не могат да решат проблема и реших да се допитам до вас, дали вие тука знаете за някакво решение на проблема.
 

Горе