Продавам/Търся балъци

velev

Member
Рейтинг - 100%
18   0   0
Здравейте.
Става въпрос за човека, който продава www.iskamsex.eu , www.Levche.eu и разни други ето тук: http://www.predpriemach.com/showthread.php?t=27951

Прочетох доста неща за начина на продаване и купуване. Направи ми впечатление, че има един вирус тук и той се казва РУМЕН ИЛИЕВ СЛАВОВ.
ЗАПОМНЕТЕ ХУБАВО ТОВА ИМЕ + ЕГН: 8904***127 , тел: 0899***845, скайп: neomatrix или нещо от този род. ( телефона и скайпа не са важни.) ВНИМАВАЙТЕ ЗА ИМЕТО И ЕГН-то, когато трябва да изпращате пари. АКО СЛУЧАЙНО ПОПАДНЕТЕ НА ТОЗИ ТИП С ТОВА ИМЕ И ЕГН СТЕ ИЗГОРЕЛИ.
Няма да получите никаква услуга. Ще си пишете тук в този или в друг форум. Ще се чудите как е възможно. На 08.11.2011 аз изгорях със 100 кинта. Мислех, да не го правя на проблем, защото се оказа, че съм балък. Обаче след като видях какво става тук в този форум, в сайта bgproekti.net с ник "BeSeN" реших, че е време да се заема ЛИЧНО. Събирах информация за този човек и консултация с адвоката. След като знам какво мога да направя с него пускам съобщението, за да знаете и вие, че трябва да се пазите.
Руменчо, слушай ме внимателно мамин сине. Тези 100 кинта ще ми ги върнеш до 10 дни. Ако не ми звъннеш лично ти или баща ти да знаеш, че ще платиш не само 100+лихва, но и адвокатски разходи, който са 1500 лв. + всички други разходи и пари на хората, които си ограбил.
Лично съм започнал да събирам изгорелите хора от теб в този и други форуми. Такова дело ще ти спретна, че ще ти се наложи да заминеш за чужбина и да забравиш за България.
Специално за теб съм подготвил да похарча четири цифрена сума в лева, за да те намеря /ят и осъдя. Ще плачеш и ще молиш всички, които си измамил да не повдигат дело, а да им върнеш парите без лихва и разходи за адвокат.

На измамените: ако не се свържа с вас и съм пропуснал, можете вие да се свържете с мен. Трябва да имате документ за извършено плащане само на негово име.

За Румен: Весела Коледа и се надявам Дадо Коледа да ти донесе подарък около 10 000 лв. иначе си в беда.
На твое място бих се замислил дали това с осъждането пък може да се окаже най-малкия проблем!?!?!?!?!

Домейн Име | URL: www.нямасайт.ком

Приблизителна Цена: 0.00-1000

Уникални Посетители за Месец: до 100

Импресии на Месец:: Зависи колко балъка ще намеря

Регистрирани Потребители: Зависи пшак от балъците

Page Rank: N/A

Уникално Съдържание: Да

Система: Опън Сорс

Дизайн: С Лиценз за Домейна

Начини на Плащане: по epay,paypal банков път

Мога да дам достъп до Гугъл Аналитикс или генерирания PDF: ДА

Домейн Име | URL: www.niakakvsaitzabalatsi.com

Приблизителна Цена: 0.00-1000

Уникални Посетители за Месец: над 1 000 001

Page Rank: N/A

Уникално Съдържание: Да

Система: N/A

Дизайн: N/A

Начини на Плащане: по epay,paypal банков път

Мога да дам достъп до Гугъл Аналитикс или генерирания PDF: ДА
 
От: Продавам/Търся балъци

Ех мамин хубавец - за измамените с платежното в полицията и жалбичка. Тоя и мен ме оферира*:)*
 
От: Продавам/Търся балъци

nz shto si me blokiral v skype ama skripta ti e gotov i e pusnat da se prashta kogato si go iskash prosto me otblokirash v skype i si go vzimash. s tebe sushto taka imame dogovor i az sum pusnal tova pred notarius 4e scripta ti e zavurshen v srok. Tova 4e si me blokiral i ne si go iskash .. sorry nqmam vina. Ako pone beshe go priel da kajesh 4e ne ti haresva shtqh da sum te "izmamil" no pri tova polojenie prosto si go vzemi.
 
От: Продавам/Търся балъци

Има вече две силно негативни мнения за теб + имаш червена репутация. А си започнал като коректен търговец, жалко...
 
От: Продавам/Търся балъци

Жалкото е че пишат преди да говорят с мен. Ако има недоволни от услугите стоките ми винаги съм готов да се споразумеем като големи хора с дадения човек. Също така при положение че си иска парите не ги задържам а при първа възможност ги връщам на собственика им. Не съм за 100-200лв човек. Не смятах да давам такова обяснение тук защото веднага ще се почнат коментарите. Но след седмица всичко ще е чисто и тогава няма да им е приятно на тях. Както и да е. Та заявявам отговорно ако някой е купил нещо от мен и в последствие не е доволен съм готов да преговаряме. И все пак не обвинявам хората писали по темите въпреки че първо е редно да говорят с мен все пак сме в българия и има една народна поговорка "кръв повръщам пари не връщам" и докато го има това хората винаги ще са скиптични че някой си ще им върне парите веднъж като ги е взел. Е аз смятам както съм почнал така и да си остана коректен търговец. Та очаквам човека който е недоволен да ми пише в скайп да си види скрипта и ако тогава продължава да не е доволен разбира се ще му върна капарото просто той прекрати контактите си с мен и се е помислил за "балък", ами не не си друже просто ми пиши да изясним нещата. Не на празно и тук и в бгпроекти имам положителни коментари макар че там не се виждат защото ги рестартираха в профила си остават при интерес мога да постна снимки. Ако бях "касичка" измамник пичове никога нямаше да имате мойте имена телефони егн-а а щях да платя на някой от "братята" роми да ми свърши черната работа. Грешката ми е че не винаги ползвам договори но в конкретния случей имам такъв и имам желанието да го изпълня. Еми надявам се всичко да мине нормално и до края на седмицата да изясним двете ситуаций с колегите от форума.

П.С. просто не беше редно някак си половината ми егн да е публично. Но щом така си решил за редно така да е!
 
От: Продавам/Търся балъци

Идва сериозна криза и хората ще търсят все повече начини да изкарат пари! Най-лошото е, когато някой има добри намерения, но понеже кризата го хваща и него е принуден по една или друга причина да лъже. В тази назряваща криза мога да посъветвам съфорумците:
1. Да проучват внимателно продавачите
2. Да превеждат пари първо по банков път - пари, преведени по банков път се доказват и могат да се изискват обратно, ако за тях не е получено нищо
3. Да искат да видят направени проекти за други клиенти и да разитват за тях - така може да се разбере дали наистина са правени от продавача
4. Да не се плаща цялата сума ако проекта не е завършен напълно - от опит знам, че когато ти платят цялата сума предварително, някак си се губи стимула

Работя с хора от форума и съм много доволен. Когато съм се убедил, че човека, с който работя е коректен заплащам дори по неговите изисквания - както му е удобно: по банков път, ипей, поща, в аванс и т.н. Важното е да върви работата и да са доволни и двете страни.
 
От: Продавам/Търся балъци

офф, като започнете да се оправдавате с тази криза.... ти ако постоянно си мислиш че си в криза, никога няма да излезеш от нея/

и това за връщането на пари преведени по банков път - много ми е интересно как ще стане ?
ще идеш във банката и ще кажеш - не ми направи сайта, върнете ми парите :D
 
От: Продавам/Търся балъци

Точно тези, дето лъжат не мислят въобще за кризата.

Когато искаш да си върнеш парите не отиваш в банката, тя не е съдник, а отиваш при адвокат, който вече ще внесе нужните доказателства в съда. В съда вече адвоката представя съответните доказателства, като сам се сещаш едно от тях ще бъде направения превод. Когато се прави превод по банков път има поле, което се казва Основание за превод Отново можеш сам да се сетиш какво трябва да пишеш там, когато купуваш нещо. Понеже пък, когато се купуват сайтове, обикновено не се сключват договори доказването не на купуването на сайта, а какво точно е купил с този сайт вече е трудно доказуемо. Но докажеш или не, именно, че няма подписан договор ще е по-лесно да си върнеш поне парите.

Смятам че купуването на един сайт или домейн трябва да е най-вече въпрос на доверие и морал. Добре осъзнавам, че купувайки така нещо от форума, мога да бъда измамен и добре си преценявам рисковете. Не ме е страх ако бъда измамен до 50 лева например, по-страх ме е ако човека, който мами го прави това с всички и именно за това хората трябва да си търсят правата - за да не дават повод на някои да си мислят, че това може да им е бизнес, като мамят хората.
 
От: Продавам/Търся балъци

Аз съм купувал от него. Даже лично се видяхме. Пичага е. Не знам защо се е получило така, но съм сигурен, че може да изгладите нещата
Не драматизирайте - а поговорете спокойно и се изяснете. Това разбира се е само съвет.:wink:
 
От: От: Продавам/Търся балъци

Да е пичага, колко да е пичага? От темата става ясно, че не само с колегата се е "получило" така, а и с доста други... Според мен трябва да си получи заслуженото.
Аз съм купувал от него. Даже лично се видяхме. Пичага е. Не знам защо се е получило така, но съм сигурен, че може да изгладите нещата
Не драматизирайте - а поговорете спокойно и се изяснете. Това разбира се е само съвет.:wink:
 
От: Продавам/Търся балъци

А на мене кога ще ми върнеш 430 евро ? аз също съм предприел мерки и в понеделник Адвоката ще пусне жалба и обвинение.
 
От: Продавам/Търся балъци

Аз ако пусна кореспонденцията си с тебе - ще се види още повече, какъв мошеник си - ти се ебаваш както ти дойде. Писал си ми в скайпа миналия понеделник :
[7/12/2011 04:26:53] InYou: pratih gi
[7/12/2011 04:47:52] InYou: kaji kato si tuka da ti dam mtcn
[7/12/2011 04:47:53] InYou: i t.n.
[7/12/2011 09:04:25] InYou: ot nas neshto ne polu4avash
[7/12/2011 09:04:30] InYou: kaji kato si tuk
[7/12/2011 19:21:17] Hristov Anatoli: tuka sam
[08:37:20] Hristov Anatoli: aide pusni go toia nomer de

Ти ни мислиш за не знам какви :)
 

Горе