Продавам апартамент с ..

ilianskim

New Member
Рейтинг - 100%
1   0   0
Продавам сайт с добро разположение ,
източна и западна тераса , 120 квадрата
маза, гараж , собствена пивоварна . Обзавеждането е уникално и добре класирано в блока . На 200 метра от датаЦЕНТЪРА на кмета. Гостите са винаги доволни и се връщат (пивоварната е една от най-добрите в града)
Имам доста добри съседи с добри и следващи връзки. Дневно пивоварната се зарежда от гостите. Апартамента разполага със сутерен, който може да бъде преместен в нов апартамент със собствен санитарен възел.Доходите на пивоварната са малко, защото всичко е безплатно,но пък изтъркания паркет показва че много от посетителите си влачат краката.

П.С майтап продавам реклама още ако някой желае да види темата тук
 
типичен пример за подвеждащо заглавие :) честно в пурвия момент докато не прочетох 2-3 думи от обявата си мислех че схте пробутваш апартамент на хора в уеб форум и си помислих, че се четкаш един вид казваш че хората от този форум са богати и могат да си позволят покупката на нов апартамент :)

Не ме разбирайте грешно много би ми се искало всеки който е попил по нещо от информацията тук да го обърне в приходи с които спокойно д аможе да си купи нов апартамент в център ана всеки голям град в българия а зашо не и извън нея :)

Наистина успя да сложиш усмивка и на моето сънливо по това време лице :) Евала майна !!! :D
 
bgkulinar каза:
E-e-e-e, ама научете се да пишете обяви за имоти. Поне една цена на квадратен метър да беше дал. :twisted: :wink:

Сигурно е офплан и затова цената е според схемата на плащане :)
 

Горе