Продавам готини комплименти за грозни жени

Kortes

Active Member
Никога повече няма да се чудите какво да кажете на жена която няма плюс, а минусите и са като осовата лента на магистрала Хемус. Не всяка жена е родена с чар и външна хубост, нима грозничките не са жени, разбирате и вие сте си харесали някоя по-грозновата но се чудите какво да кажете на мис Франкенщаин, ето тогава идваме на помощ ние с новата ни услуга: "Събуди ме с комплимент аз съм твоята принцеса"


Не пилейте пари за скъпи подаръци, вземете си нашият пробен пакет "мини" - съдържа 2 бр уникални комплимента от които на вашата възлюбена ще и опадат космите на гърба.


Останали сте доволен от пакет "мини" или смятате че вашето грозилче е корав кокосов орех и не ще се даде лесно, вземете нашият пакет "крокодил" - съдържа 10 уникални реплики с които ще побъркате от кеф създанието пленило сърцето ви, вашият Люцифер в женски облик. Тя мигом ще замълчи сякаш бурен е заседнал в гърлото и, и просълзена ще падне в обятията ви.


Ако сте опрели до третия и последен наш пакет " ултима мега гроз" то вашето не е жена а изчадие. За да впечатлите тази жена ви трябват набор от 666 бр, комплименти които ще разкъсат дори и най-закоравялата буца лой под която може да се крие не сърце а камък. Никое живо същество не е издържало повече от 400 комплимента от този пакет, включително са правени и опити върху амеби и личинки. Бъдете истински джентълмен подарете си нашият пакет " ултима мега гроз" и никоя от женски пол не може да ви се опре.


Драги господа срещу скромната сума от 2 лева на дума ще очаровате дори и близначката на Баба Яга.



П.С. Писах го преди малко и реших да го споделя, може да ви е забавно :)
 
  • Like
Реакции: Sky
От: Продавам готини комплименти за грозни жени

Дай 1 ревю насам :lol:
 
От: Продавам готини комплименти за грозни жени

@Kortes, мъж ли си? Защото такива типове писаници са по-характерни за жените :oops: п.п. и не ми се мисли какво се е случило за да ти дойде музата за такава малоумна тема
 
От: Продавам готини комплименти за грозни жени

Хаха не мисля че жена е способна да напише подобно нещо. Не се е случило нищо конретно, вдъхнових се от някои теми тук и от офертите на мобилните оператори :)
 

Горе