Продавам домейна www.belio.bg

Christof

Member
Основното предимство на домейна е факта, че е абсолютно идентичен с продавания продукт. Статистика от Google Planner показва че, общият брой за един месец на търсенията в Google, които съдържат думата “бельо” е над 27000 пъти. Всеки, който познава добре търсачката може да потвърди, че когато търсената дума съвпада с името на сайта, то тогава почти винаги той се класира на едно от първите места. Това означава, че BELIO.BG има възможност да привлече хиляди месечни посетители само от безплатното търсене в Google.
Другото основно предимство на домейна е факта, че се помни и пише лесно. Достатъчно е потребителите да чуят или видят само веднъж името на сайта и когато настъпи момент, в който имат нужда от ново бельо, то BELIO.BG ще бъде първият онлайн магазин за който ще се сетят. Причината за това също е идентичността на домейна с продавания продукт.
Ако някой има желание да създаде онлайн магазин за бельо, мисля, че няма да съжалява. Инвестицията за покупка на бельото е ниска и безрискова, понеже много лесно може да се продаде на едрова цена в случай, че прекратите дейност.
Цената е по договаряне.....
 
От: Продавам домейна www.belio.bg

Здравейте, актуална ли е офертата за домейна?
0878906280
 

Горе