Продава се: Продавам изгодно футболен уеб сайт на български език

zlatko_sladko

New Member
Рейтинг - 0%
0   0   0
Продавам сайт на спортна тематика (италиански футбол) на български език - http://footballitalia365.com/ .Сайтът е онлайн от месец януари 2014. Уникалните посещения са 17 689 от последните три пълни месеца или средно 5896 на месец. Направен е на wordpress и се използва лесно, като статиите се публикуват ежедневно и в популярни български фейсбук групи свързани с италиански футбол - Серия "А" България (https://www.facebook.com/calciobg?ref=hl), Juventus-Bulgaria (https://www.facebook.com/JuventusBulgaria?fref=ts), както и на собствената страница на сайта Footballitalia365 (https://www.facebook.com/footballitalia365?ref=hl). Има архив от над 1000 статии – уникално съдържание.

С малко занимаване или дори само copy/paste от известните сайтове и постване в групите си прави по 300-400 посещения дневно и евентуално приходи от реклами от около 100 лв месечно. Аз печелех такава сума през лятото от друг спортен сайт, който ми плащаше за рекламен банер. Имаше и печалби от афилиейт програми най-вече със сайта salezone.bg. Очаквам и след известно време да почнат да се трупат посетители и от четенето на архивни статии. Освен това в сайта са направени инвестиции за реклама в adwords и facebook, както и SEO оптимизация.

При интерес към офертата моля пишете тук или на имейл [email protected] за повече подробности. Последната и крайна цена е 50 лева, тъй като предходната сделка пропадна...
 
Последно редактирано:
От: Продавам изгодно футболен уеб сайт на български език

повече подробности и цена
 
От: Продавам изгодно футболен уеб сайт на български език

Може ли цена и повече подробности на лично ?
 

Горе