Продава се: Продавам много печеливш сайт

nikste

Active Member
Рейтинг - 90.9%
10   1   0
Продавам много печеливш сайт за онлайн картички

За сайта:
- сайта съществува от 2009 година
- включва хиляди авторски картички
- стабилни печалби през цялото време
- покачване на печалбите през празниците
- време за поддръжка: до 1 час на седмица
- авторска система с изчистен дизайн
- мобилна версия оптимизирана според изискванията на Google
- авторско приложение за Андроид
- предоставяне на хиляди авторски файлове свързани с картичките
- фейсбуук група с реални 60 000 фена
- индексира се отлично в Google по много ключови думи и фрази
- лесен за помнене и подходящ за категорията домейн
- сайта е на български

Продажба:
- сключване на договор за покупко-продажба на сайта със съответните клаузи, гарантиращи печалбите
- включване на подробни данни за печалбите от цялото съществуване на сайта
- пълен съпорт по преместването и обучението със сайта
- 1 месец поддръжка по сайта след закупуването
- причина за продажба: трябва ми капитал за нов бизнес!

Цена:
- цената е приходите за последните 24 месеца. Ориентировъчно 15 000 лева +

За контакти:
София
Николай Николов
Тел: 0884150018
Скайп: nikste2
Моля, само колеги с възможности и сериозен интерес да се свързват с мен. Запазвам си правото да не давам информация ако преценя, че човека отсреща само любопитства. Предпочитам лични срещи или разговор по телефон. Ще се радвам, когато се свързвате с мен да се представяте и да казвате кой потребител сте от Предприемач. Благодаря за разбирането!
 
Последно редактирано:
  • Like
Реакции: Sky
От: Продавам много печеливш сайт

Много добре подредена обява, сайта енг или бг е?
 
От: Продавам много печеливш сайт

Много добре подредена обява, сайта енг или бг е?
Мерси, колега. Сайта е на български. Ще го добавя в описанието
 
От: Продавам много печеливш сайт

Много добре подредена обява ...

И аз съм на това мнение до някъде. Честно казано нещото което ме накара да вляза и да прочета темата е заглавието и. Веднага направих една проста сметка, сайта прави средно по: 625 лв. на месец, сигурен съм че има и разходи и това не е чистата месечна печалба. Определено това не е "много печеливш сайт". За мен а предполагам и за много други потребители на форума, максималната реална цена която може да се даде за сайт с такива приходи е не повече от 9300 лв. (Цената Ви би трябвало да включва: 12 месечният доход + фейсбук страницата). Един съвет не проси, редактирай цената си защото едва ли ще има някой който ще се прецака. С тази обявена цена новия собственик не се знае дали някога ще излезе на печалба. Надявам се не съм обидил продавача, просто изразих мнението си.
 
Последно редактирано:
От: Продавам много печеливш сайт

Колега, много добре съм описал каква е поддръжката - до 1 час на седмица. А цената е строго съобразена с богатата история на сайта и стабилните печалби през цялото време. Благодаря за мнението.
 
От: Продавам много печеливш сайт

Няма как да казвате на собственика за колко да продава сайта си. Това си е негово право. :)

Успех с продажбата !
 
От: Продавам много печеливш сайт

Няма как да казвате на собственика за колко да продава сайта си. Това си е негово право. :)

...

Изглежда не сте ме разбрали правилно или сте прочели коментара ми между редовете. Коментирах реалната стойност на този сайт, изказал съм мнение и съм дал съвет с което смятам, че не казвам на собственика за колко да продаде сайта си.
 
От: Продавам много печеливш сайт

Браво ето това е оферта. Само дет неразбирам кои е сайта. Незнам как си представяш да ти звънна по телефона за да ми дадеш линк?
 
От: От: Продавам много печеливш сайт

Браво ето това е оферта. Само дет неразбирам кои е сайта. Незнам как си представяш да ти звънна по телефона за да ми дадеш линк?

Това е страхотен тест да видиш дали домейна е лесен за помнене и се изписва лесно ако някой ти го каже!
 
От: Продавам много печеливш сайт

Абе принципно е така ама ние правиме online бизнес не offline. Здраве да е успех с продажбата
 
От: Продавам много печеливш сайт

Ще помоля администраторите да вземат мерки срещу AseasRoa. Няма да коментирам повече.
 
От: Продавам много печеливш сайт

nikste, ти имаш право да публикуваш обявата си както искаш, а аз имам право да я коментирам както искам. Аз просто използвах елементарна логика, Google и whois за да открия тази информация, това е нещо което всеки може да направи, и защо не??? Мен лично ме дразнят такива обяви след които следва една поредица от постове ала "Прати и на мен" и при които рано или късно става ясно кой сайт или домейн се продава.

А ти можеш ли да обясниш какво точно те притеснява в публичността на името на сайтовете ти? Кое е толкова мръсно за да не трябва да се види, м?
 
От: Продавам много печеливш сайт

Колега, да си имаме уважението. Има си правила във форума и аз НЕ мога да си публикувам обявата, както искам и ти не можеш "да си коментираш както искаш". Няма нищо гениално в това, което си направил да откриеш сайта, а поста ти вече буди притеснения. Нарушаваш и правилата с това, че мнението ти не е по темата. Ще те помоля повече да не пишеш тук. Ако с нещо те притеснява обявата, подминаваш я и това е.

Това е моята обява с моите изисквания. Моля, колеги нека имаме повече уважение един към друг.
 
От: Продавам много печеливш сайт

Добре, ето ги и правилата, в които не намирам да се казва нещо от рода на "Не издавайте сайтовете или домейните на предприемачите, които в обявата си не са ги споменали" - https://www.predpriemach.com/showthread.php?t=25014 Не че се водя по такива правила така или иначе...

Но аз подминавам много, много от темите, които по някакъв начин не ми харесват. Както казах, дразня се когато видя обява в този раздел в която не се споменава какво се продава, в резултат на което се получават поредици от еднотипни запитвания от рода на "Прати ми и на мен". Няма обаче да намериш постове от мен в друга такава тема, защото аз наистина постоянно подминавам и вярвам в този принцип. Но понякога не ми е до подминаване, както в случая. Ако otspace не беше написал/а това по-горе, щях да подмина. Даже още когато темата ти беше празна се бях засилил да пиша, но се отказах с идеята, че имаш право да си държиш продукта анонимен.

Мнението ми БЕШЕ по темата (понеже сега е изтрито). Ти продаваш нещо, а аз допълнително осведомявам хората за това. Аз съм от страната на потенциалните купувачи, аз считам че имаме правото да знаем повече за продукта ти и да си споделяме всякаква информация за него. Още повече заради цената дето си обявил. Защото потенциалните ти купувачи се интересуват от реалните детайли, а не само от това, което ти може би би ги осведомил по телефона. Може да си честен и всичко да е ок, аз не знам дали това е така и по default приемам, че не е. Може да съм сметнал, че с това си условие за телефона искаш да излъжеш някой, да му обясниш на лично неща по начин по който той би бил по-склонен да ти даде парите. Извинявай, но това ти условие с телефона ми заприлича точно на ония спамерски мейли, в които уж печелиш милиони, но преди това трябва да звъннеш на някой за повече информация. Аз просто дадох информация по начина по който тя изглежда реално в интернет, без заобиколки. Например това, че фейсбук страницата е с точно 57 650 фена в момента и че имаш повече от един сайт за картички.

Ако някой иска да разбере за кой сайт става на въпрос, може да ме пита на лично :)

Също така продължавам да настоявам за отговор на въпроса - Защо не искаш името на сайта ти да бъде публично тук в тази тема?

Искам да знам още кой точно админ или модератор ми изтри мнението и по кое правило :)
 
Последно редактирано:
От: От: Продавам много печеливш сайт

AseasRoa - по-скоро това е линка: https://www.predpriemach.com/showthread.php?t=35779. От темата се вижда, че е задължително посочването на Домейн Име | URL. В случая явно собствениците и администраторите на форума не си вършат работата и не спазват собствените си правила.

Има си правила във форума и аз НЕ мога да си публикувам обявата, както искам...

nikste - Ето, и ти самия признаваш, че има правила и трябва да ги спазваш. А защо не ги спазваш? Защо не публикуваш на всички да видят кой е сайта? Щом не го правиш - значи има нещо да криеш, щом има нещо да криеш - значи не ти е чиста работата, щом не ти е чиста работата - значи лъжеш, щом лъжеш - значи ... знаеш какво означава някой да лъже, нали? ;)
 
От: Продавам много печеливш сайт

Благодаря ти за изчерпателното мнение и че си се потрудил. Оценявам всяко мнение. То само че не допринася с нищо към условията на обявата ми, а разпалва допълнително спорове и разводнява темата.

За всички останали колеги, които имат реален интерес могат да се свържат с мен по телефона или скайп. Благодаря за разбирането.
 
От: Продавам много печеливш сайт

Странник, това изглежда са по-скоро препоръки отколкото задължителни правила. Но правилата и без това нали знаеш, никой не ги чете. Все пак не виждам причина защо някой може да си крие продукта от потенциалните купувачи в собствената си обява.

Нещо дето ми хрумва е, че може би автора би искал да предпази бъдещия купувач от информацията за това колко му е струвал сайта, все пак написаното тук остава в историята. Но точно за nikste това не ми се вижда да е причината, той има и други обяви и там е писал имената на сайтовете. Другото дето ми хрумва е - данъчни измишльотини. Но тогава по-скоро трябваше да се скрие цената, а не сайта. И другото дето ми хрумва е, че нещо не е наред със сайта. С това бедната ми фантазия се изчерпва :)

Аз лично преглеждам тези обяви тук и бих си купул сайт или домейн ако сметна, че може да е като за мене. Но имам един такъв принцип, че ако не са написани толкова основни неща като името на сайта/домейна и цената - прескачам. Просто не ми се занимава с пазарлъци и писане на малоумни постове за да получа основна информация. Въобще не харесвам обяви с недостатъчно информация за каквото и да било и вместо да питам - зарязвам. Така че аз вярвам, че едно нещо има много повече шанс да бъде продадено ако в обявата му си пише всичко, и положителните и отрицателните страни. Плюс това че автора няма да трябва да се занимава да обяснява на всеки едни и същи неща отново и отново.

nikste, тая тема не може да бъде раздвоена, защото тя приключва с първия ти пост! Ти още там показваш, че обявата продължава под формата на телефонни разговори. Всичко под първия ти пост е свободна територия, а ти ни обясняваш че трябвало да пишем по "темата". И не само това, ами когато някой пише ама наистина по темата, то се оказва че не било по темата.

Какво да кажем за постовете ти тук например - https://www.predpriemach.com/showthread.php?t=63669 Цитирам: "Вдигам темата". "Вдигам темата". "Вдигам темата". "Вдигам темата"... и така 12 пъти. И така и в други теми. Това ли наричаш ти "по темата"? И дали да не го репортна, а? Спамер.
 

Горе