Продавам (подарявам) два домейна

mathematician

Active Member
Рейтинг - 100%
6   0   0
Здравейте,

mapbg.info - последни 12 месеца 900 показвания, 40 клика за 2Е - PR2 (според http://www.checkpagerank.net/)
avtostopbg.com - последни 12 месеца 400 показвания, 10 клика за 0.5Е - PR0 (според http://www.checkpagerank.net/)

Това са домейните. Имат по една страничка към тях. Имат качен АдСенсе и ги ползвах да продавам линкове като имаше пазар. В момента имам само мои линкове на тях. Но преди продавах 5-6 линка за 8 лв на месец, примерно. Сега бизнеса с линкове умря или поне на мен не ми се занимава.

Виждате какъв трафик горе долу имат, колко клика и колко приходи. Данните са за последната 1 година.

Домейните са регистрирани в Namecheap.com - правя пуш там. Т.е. който ги вземе трябва да има акаунт там.

avtostopbg.com е създаден на 07.01.2005 - 7 годишен домейн с PR 0 в момента - имало е сайт за пътуване на автостоп и шерване на пътни разходи. Явно без особен успех, защото домейна беше оставен да се дропи и аз го взех от ГоДадъ малко преди да се дропи. Изтича на 07.01.2013 - т.е. след по-малко от месец. Има whois privacy. Домейнът го закупих с цел - да правя и аз сайт за пътуване на автостоп - но просто плановете се промениха и предпочитам да го дам/продам/подаря на някой който ще му е от полза.


mapbg.info е създаден на 09.02.2007 - 5 годишен домейн с PR 2 в момента - беше насочен към някакъв друг сайт. Изтича на 09.02.2013. Има whois privacy. Домейнът го купих от предния собственик с идеята точно да продавам линкове и да експериментирам с малък сайт. Учех се на него - както се казва и не можах да го скапя много - все още си има ПР2. ;)

И двата домейна дори и с една страничка имаха приличен трафик и правеха всеки по около 1 Евро на месец от АдСенсе. Сега както виждате правят 5 лева общо двата за година.


Търг - начална цена 1 лв. Стъпка 1 лв. Печели този който е наддал последно и 24 часа след него няма нов наддал.

Плащане paypal, epay, банка.

Ако няма наддал за 24 часа печели първия писал че ги иска безплатно. Като тук давам 1 домейн на 1 потребител и условието е да има над 50 поста и да има репутация поне 0 (т.е. да няма отрицателна репутация). Т.е. един потребител не може да вземе и двата домейна, освен ако няма и други заявки.

Търгът е двата домейна отделно. Пишете името на домейна който искате и цената. Същото важи и за подаряването.
 
Последно редактирано:
От: Продавам (подарявам) два домейна

mapbg.info е създаден на 09.02.2007 - 5 годишен домейн с PR 2 в момента - беше насочен към някакъв друг сайт. Изтича на 09.02.2012.

Търгът е двата домейна отделно. Пишете името на домейна който искате и цената. Същото важи и за подаряването.

mapbg.info - 5 лева / изтича на 09.02.2013-та, нали?
 

Горе