Продавам програма усленяваща...

Sammy

Well-Known Member
Рейтинг - 100%
25   0   0
Здравейте, на един мой съученик му трябват малко пари и се допита до мен как може да изкара малко пари за кратко време. Аз му казах, че ми трябва някаква програма, с която да се улесни събмитването в директории и че може да я продава. Първоначално той реши да напише бот, който разбива капчи и добавя във PhpLinkyDirectory, но в последствие реши, че това ще му коства много усилия и не си струва. Събрахме се на по бира и решихме, че трябва да направи нещо просто и ефективно. Първото нещо, което ни хрумна беше AutoFill, но стигнахме до общото мнение, че има такива програми. След още малко размисъл на мен ми хрумна идеята да направи програма, с която могат да се копират и поставят няколко текста наведнъж. Програмата се казва Multi clip. Ето как работи тя.
Избирате текст Н:1 и го копирате със Ctrl + C + 1, след това избирате текст Н:2 и го копирате със Ctrl + C + 2 и т.н. колкото текста искате, след това поставяте със Ctrl + номера + V, в случая Ctrl + 1 + V, Ctrl + 2 + V. Аз лично пробвах програмата и става доста бързо ако човек има добра координация на пръстите, копирате си нужната информация, и за 5 сек я поставяте във нужната директория, 15 секунди за намиране на категория и въвеждане на капча, това прави 20 секунди на директория :) Звучи бързо нали? И наистина е ;)
За цена не сме мислили още, но някаква сума в порядъка на 5-15 лв.
За контакти ЛС или скайп /има го на профила/
П.П. продаваме и keylogger, който записва всичко написано на клавиатурата и не се засича от антивирусни ;) цена по договаряне ;)
 
От: Продавам програма усленяваща...

И двете програми са авторски, и аутофилла и мулти клипа си имат своите предимства ;) Иначе определено не е това кийлогъра ;)
 
От: Продавам програма усленяваща...

Както и да е, такива програми много. Както ти самия каза. Интересува ме нещо за масово събмитване. По директории и търсачки. Може да обсъдим някакво финансиране с твоя приятел...
 
От: Продавам програма усленяваща...

стига бре гледам в дигитал пойнтс некви индийци ръчно регват в директории за жълти стотинки само ти искат мейла за потвържденията
 

Горе