Продавам рекламни площи

ArtBean

Active Member
Рейтинг - 100%
15   0   0
Здравейте,

Понеже ми е за първи път да пускам подобна тема, ще ви помоля да ме извините, ако пропусна нещо важно. Искам да ви представя един мой сайт, който развивам от близо година, след ъпдейта получи ПР 1. Сайта е тип информационен, пише се за спорт, коли, забавление, има колонка дори за ит, кино и други. Посещенията според аналитикс са средно около 1500 уникални дневно. При интерес мога да ви дам линк за сайта на лично, както и шот от аналитикс.

Освен банери, предлагам линкове, и платени статии, като при по-големи поръчки ще има бонуси.

Нека който се интересува да драсне едно лично, ще дам инфо за сайта и цена за услугата, която търси.

Ориентировачно ще кажа че цената на банерите е между 30 и 50 лв на месец.

Поздрави!

ПП Става въпрос за сайт на български език
 
Последно редактирано:
От: Продавам рекламни площи

Ще ме извините за отклонението, но е малко нелепо да се да се пуска обява за реклама без линк към самия сайт. На базата на какво трябва да преценим имаме ли интерес или не? Броят уникални посещения на ден са просто число, което получава значение едва когато се види самият сайт.

За пореден път не успявам да открия логиката в това човек да получи 100 лични съобщения от случайни или неслучайни хора, които евентуално може би биха били заинтересувани. А не да се пусне цялата необходима информация както подобава в обявата и да човека да получи 10 съобщения, но от хора, които са напълно наясно с предлаганото и имат сигурен интерес. Очевидно сайтът не е и нещо тайно, след като се дава на всеки изпратил лично съобщение, така че не виждам смисъла в това.
 
От: Продавам рекламни площи

Здрвайте,
на нашия уеб-сайт също може да се възползвате от рекламно място. Цените и тарифите са написани по най-добрия начин.

С уважение,
gamemaniatv.com
 

Горе