Продава се: Продавам сайт за обяви.

webmast367

Well-Known Member
Рейтинг - 95.7%
22   1   0
Здравейте, преди известно време много исках да си пусна сайт за обяви.
Много време търсих начини, системи, хора които да изработят въпросния сайт, но цените винаги варираха 5-10хил. лв. като тези цени бяха космически и нямаше как да ги дам за подобен тип сайт.

Накрая изнамерих една тема за Wordpress с която и се издигна въпросния сайт.
Темата е платена (дъщерна тема на класипрес)

http://prodavalni4e.com/ това е сайта, който иска да го разгледа.

Сайта така и не е пускан официално, рекламиран е единствено в група с 22 000+ члена във фейсбук, а самата реклама е снимка на корицата с линк към сайта, което в общи линии си е никаква реклама.

Като се сметне темата, домейна съм плащал отделно вече на 3ма човека, които да донагласят сайта, да му добавят функции, да оправят бъгове и много други. Стъпал ми е на над 1000лв, но в месеците които търсех подходящи хора да го издигнат както искам и да работи функционално, вече бях започнал да се занимавам с други неща и този сайт така си остана на заден план.

Мога да продам само домейна, само системата, комплект домейна и системата, а може + тях да се договорим и за фейсбук групата, която е за обяви и има вече доволен брой потребители и качени обяви - активна си е, и би помогнала доста за развитието на сайта, ако някой се напъне да се занимава с него!

Домейна е запомнящ се, сайта е респонсив, не изглежда лошо!
Функциите ще ги видите като се регистрирате:
Логин с фб, добавяне на топ обяви за 7/14/30 дни и др.
Не е интегрирано плащане с смс или подобни, тъй като сайта така и не съм го пускал. Приход има някой друг цент може би евро от адсенс, но няма и трафик към сайта, че да има приход.

Потребителите са малко, както и обявите. Произволно съм нацъкал на потребителите ТОП обяви за да се види и как изглеждат позиционирани.

Ако някой има интерес към такъв сайт, нека пише на лично съобщение със своята оферта.

Поздрави!
 

Горе