Продавам сайт за онлайн магазин

Slavchevv

New Member
Здравейте,

Екип от професионалисти изработи за мен уеб сайт (www.parfem.bg) за козметика и парфюми, но за съжаление поради лични причини няма да мога да започна този бизнес.
Сайта е изцяло нов, както казах не е започнал дейност, като разполага с:


Актуален и платен пакет към cloudcart до 30.08.2022. който включва:
  • Безплатен хостинг
- 10GB Дисково пространство
- 5 администратори
- Безплатен помощен център
- Всички видове отстъпки
- Всички видове отчети в магазина
- Всички приложения в магазина
- Всички методи за плащане
- Всички маркетинг инструменти
- Поддръжка по чат и имейл

  • GDPR

  • Let's Encrypt Manager

  • Facebook Conversions API (CAPI)
Цената е 550 лв.
При интерес пишете на лично съобщение.
 
Последно редактирано:

Blinky

Owner
Магазинтчето изглежда много добре. Успехи от мен и дано скоро си намери собственик да го раздвижи. Но в този ред на мисли дай повече информация как си решил да си набавяш продуктите, в смисъл имаш ли някакви изградени отношения с доставчици и на какъв принцип работиш с тях. ;)
 

Slavchevv

New Member
Здравейте,

Да, имах уговорка с доставчици от Чехия, като условията бяха прилични, но за съжаление не мога за момента да раздвижа този бизнес.
 

Blinky

Owner
Аз само да споделя, че съм приятно изненадан за поредната хубава обява с инвестиция, която си заслужава на първо четене. Дано стане тенденция тук да се публикуват такива предложения. И успехи както на автора на темата, така и на бъдещия купувач. ;)
 

Slavchevv

New Member
Здравейте,

Последната цена на магазина е 300 лв за всичко, като цената е до 8 август, след това една добра идея и добре изработен дизайн за онлайн магазин ще бъде изтрита и закрита, като за такава цена е абсурдно да намерите всички неща в описанието. .
 
Последно редактирано:

Slavchevv

New Member
Хората не разбраха, че продавам готов уеб сайт(онлайн магазин) с всичките изисквания и стандарти, който реалната му стойност в момента е най - малко 1500 лв , а ти искаш да посоча, че е саас :D Не продавам готов бизнес за 300 лв, ако се прочете внимателно описанието се разбира, че продавам единствено сайта, който не е стартирал продажби и просто имах някакви преговори с чехи преди 1 год, като вече нямам връзка с тях и условията предполагам са други. Сайта се продава докрая на август, след което ще бъде спрян!
 

Горе