Продава се: Продавам система за бизнеса

wessly

Active Member
Рейтинг - 100%
2   0   0
Здравейте,
продавам система за улесняване и подреждане на вашият бизнес. Системата е разработена тип планиране ресурсите във фирма за изработка и монтаж на дограма. Има изключително много функции, като за начало е писана на един от най-известните и използвани фреймуърци в момента (Laravel), тоест може след като я имате веднъж, почти всеки програмист да ви я поддържа. Системата от самото начало е планирана да обхваща голям параметър от възможности, тъй че не е проблем да се създават, редактирват и премахват модули. Адаптивен дизайн на голяма част от системата (добър изглед за десктопи, таблети, телефони, лаптопи и др.) с много детайлна работа върху UI/UX фактора. За повече информация на лично съобщение, там ще предоставям и активно демо на системата.

Важно: възможна е преработка според вашите нужди, като тук не говорим за малка част, а за изцяло нова система или редакция на някои части - няма значение. Реално тя е писана за фирма в един бранш, а мога да ви я напиша според нуждите на вашата фирма с каквито възможности искате и колкото ги искате.

Цената е по договаряне, има възможност и за директен абонамент (месечен/годишен) към онлайн версия на системата. Тоест възможностите са много, стига да ви хареса и мислите, че ще ви върши работа.

Поздрави!
 

Горе