Продавам статии на адвокатска тематика!

lili

Member
Рейтинг - 100%
21   0   0
Имам доста статии, с основна насоченост мениджмънт на адвокатска кантора, ако някой проявява интерес ще пратя една статия за проверка, за да съм спокойна и аз, че няма дублирано съдържание някъде.

Ето част от една статия, да се ориентирате за какво става въпрос:

[FONT=&quot]Дали собствеността трябва да е синоним на ръководство?[/FONT][FONT=&quot][/FONT] [FONT=&quot]By Chuck Roberts[/FONT][FONT=&quot][/FONT]
[FONT=&quot]
[/FONT]​
[FONT=&quot]Дали един метод за повишаване на доходността на фирмата и степента на изграждане на акционерен капитал, трябва да представлява интерес за вашата фирма? Би било естествено повечето партньори да отговорят с да. И все пак, малко адвокатски кантори използват напълно основния компонент на развитието на бизнеса, който има потенциала да повиши производителността на тяхната фирма. Той включва определен аспект от трудовата специализация—който е, поставяне на персонала в позиции, в които да може да се възползват от силните им страни. По-конкретно той включва прилагането на трудовата специализация за постигане на разделение на собствеността и ръководството на компанията.[/FONT][FONT=&quot][/FONT] [FONT=&quot]Трудовата специализация е много мощно средство. Тя е една от шестте критични характеристики, които правят възможна цивилизацията. Всъщност, тя е толкова силна, че степента на специализацията ръководи крайната степен на нивото на развитие на едно общество. По същия начин, степента с която вашата фирма вкарва в работа трудовата специализация може да определи крайното ниво на производство на фирмата. За да се илюстрира големината на силата на трудовата специализация с основни термини, представете си какъв би бил животът ви, ако всеки един от нас трябваше да отглежда сам собствената си храна, сами да си правим дрехите, и сами да изобретяваме собствена технология. Вашият живот би бил съвсем различен, тъй като самото съществуване на дори и най-основните изобретения и продукти, също както и тези сложни продукти, които ние приемаме за даденост (например мобилните телефони и колите) зависят изцяло от тази концепция. Екстраполирайте тези принципи към разрастването на една адвокатска кантора, и ще се разкрият непреодолимите причини за разделянето на собствеността от ръководството.[/FONT][FONT=&quot][/FONT]
 
От: Продавам статии на адвокатска тематика!

Предполагам, че това е стилът на самия автор Чък Робъртс, но... текстът е тромав и утежнен. Ако ти се занимава, може да го преработиш и да смениш това-онова в него.
 
От: Продавам статии на адвокатска тематика!

Благодаря, ако има интерес няма проблем и да ги преработя. По принцип задачата беше да е възможно най-близък превода до оригиналното изречение, но човекът, който постави задачата се измъкна и не ги плати. Което е изключително неприятно и не знам защо продължавам да бъда толкова честна и открита с хората насреща. Доколкото разбарах е за дипломна работа или нещо такова, а преводът е доста дълъг 90 стр, така че обем има. Затова ми се иска и да се провери в интернет пространството да не би и за това да ме е подвел и да са публикувани.
 
От: Продавам статии на адвокатска тематика!

Затова ми се иска и да се провери в Интернет пространството да не би и за това да ме е подвел и да са публикувани.
Advego-то дава, че е пусната тази извадка, която си дала, само тук - във форума.
 
От: Продавам статии на адвокатска тематика!

Благодаря, значи поне ако ги купи евентуално някой, няма да се притеснявам, че са ползвани в интернет.
 
От: Продавам статии на адвокатска тематика!

Пусни го в нета на едно твое блогспот блогче или на нещо подобно и намирай някой да го натопи пред професора. Да е**а жалкото келешче.
 

Горе