Продават ли abv акаунти на спамери?

vbogoev

New Member
Ето какъв е случая.

Вчера си регистрирах 1 акаунт в абв-то набързо. Единственото, за което го използвах този акаунт беше да си създам фейсбук профил. Никъде другаде не е даван, написан и т.н.

И днеска влизам и какво да видя? Някаф смешен спам от едни боклуци дето са ми наспамили всички пощи...

Здравей,

пишем ти, за да те предупредим, че имаме намерение да те изкушаваме безмилостно и постоянно, с повод и без повод с нашите топ оферти защото знаем, че най-добрият начин да се отървеш от изкушението е да му се отдадеш! Ще договаряме всичките оферти на такива цени и условия, че с бюджета, с който разполагаш ще можеш да си позволяваш в пъти повече, отколокото преди!

Нека се представим – ние сме perfektina_qjte_mi_kura.com сайтът с перфектните оферти на перфектни цени.
........... дъра бъра .......

Няма и 12 часа от както съм създал пощата и почва да вали спам. Малко странно, не мислите ли?
 
От: Продават ли abv акаунти на спамери?

е, няма друг начин, всяка стотинка в плюс на фирмата, си е плюс - каквото и да говорим :) а и все пак абв-то са безплатна поща...при платен вариант ако стане това след 10-20 часа откакто съм си отворил поща, ще "орева орталъка" :)
 
От: Продават ли abv акаунти на спамери?

abv по принцип се занимават и с mail marketing и вероятно си ползват таргетите за клиентите... та си попаднал и ти сред популацията ;)
 
От: Продават ли abv акаунти на спамери?

Четете и плачете:
Нет Инфо има право да изпраща непоискани търговски съобщения до Регистрирания потребител с цел да предложи информация и реклами относно свои собствени или оферирани от други търговски дружества стоки и/или услуги, да прави запитвания по най-различни въпроси, да провежда анкети и други. С приемането на настоящите Общи условия Регистрираният потребител се съгласява да получава непоискани търговски съобщения от Нет Инфо.
Нет Инфо събира и използва информацията по чл. 29 за целите, предвидени в настоящите Общи условия, както и за предлагане на нови стоки и/или услуги на Потребителя (безплатни или платени), за предлагане на оферирани от други лица стоки и/или услуги, за промоции, за организиране на томболи, запитвания, анкети, за приспособяване на предлаганите услуги към предпочитанията на Потребителя, за статистически и други цели. Описаните цели, за които се използва информацията не са изчерпателно изброени и не пораждат задължения за Нет Инфо.
С приемането на настоящите Общи условия, Потребителят се съгласява с обработването на личните му данни за целите на директния маркетинг. Потребителят има право да възрази срещу обработването на личните му данни за целите на директния маркетинг, като изпрати писмено съобщение до Нет Инфо на посочените адрес или e-mail за контакти.
 
От: Продават ли abv акаунти на спамери?

Аз съм си най-доволен от GMail.
Имам акаунти и в ABV и в Mail.BG, но те са направо неизползваеми от СПАМ.
Опитвал съм се да настроя спам филтрите, но уви и при двете пощи не вършат никаква работа.
И да, най-вероятно се правят продажби на емейл адреси.
 
От: Продават ли abv акаунти на спамери?

Едната поща в абв ми е най-често ползваната и даже към нея съм пренасочила няколко пощи от gmail. Много рядко имам спам. В другите, три пощи на абв, които ги ползвам за разни регистрации, от които все пак искам да получавам чат пат съобщения, се събира бая спам, обаче аз го чистя на едро. Много ми е удобен докса, такова удобно нещо няма по другите пощи. Вярно че gmail имат gmail drive обаче ми е по-неудобна за съхраняване на разни неща. То си е въпрос на навик.
 
От: Продават ли abv акаунти на спамери?

кой ползва abv поща?

За фейк поща съм доволен. :) В gmail няма смисъл да се трудя, като регистрацията става 3 пъти по-бавно отколкото в абв-то... Аз я ползвам само за фейк акаунти, иначе я мразя от дъното на душата си... Но това вече е наглост от тяхна страна...
 
От: Продават ли abv акаунти на спамери?

По-скоро пощата, която си регистрирал преди е била на някой друг. Той не я е използвал повече от 6 месеца, АБВ я трият, ти регистрираш същата и попадаш автоматично в списъците на някой спамер, който е имал адреса на предния собственик... Не вярвам АБВ толкова бързо да са я пласирали... :)
 

Горе