Продават се кратки .NET домейни - 3 символа

archangelcho

Active Member
Рейтинг - 100%
26   0   0
Както може би знаете няма останали свободни за регистрация .NET домейни с дължина от три символа. Рядко се появява по някой свободен, но доста рядко е това. Че ако някой иска да е горд собственик на домейн с дължина 3 символа, тук продавам 2 такива на добри (според мен де) цени:

1u4.net - 44$
1u6.net - 38$


Домейните са в Godaddy, прехвърлят се безплатно там.

Домейн Име | URL: 1u4.net

Приблизителна Цена: 44$

Уникални Посетители за Месец: до 100

Page Rank: N/A

Уникално Съдържание: Няма Съдържание

Система: N/A

Дизайн: N/A

Начини на Плащане: paypal, e-pay, банка

Мога да дам достъп до Гугъл Аналитикс или генерирания PDF: НЕ
 
От: Продават се кратки .NET домейни - 3 символа

Последна оферта - 23% отстъпка ($33,9 за първия и $29,3 за втория). Ако никой не ги вземе, ще си ги държа паркирани... Да видим какво ще изкарат така, би трябвало да си правят по някое посещение от самосебе си, само защото са трисимволни...
 
От: Продават се кратки .NET домейни - 3 символа

ти или си заблуден или искаш да заблудиш хората. нищо не значещи домейни с произволни символи няма да изкарат нищо дори и да са трисимволни. за година няма да си изкарат таксата ако преди това нещо не е правено с тях и не им идва трафик някакси.
не искам да се заяждам. казвам ти го от опит. и трибуквени да са пак не е голяма далавера ако не значат нещо.
по-добре е да намериш нещо друго за което да ги ползваш. я сателит, я нещо подобно
 
От: Продават се кратки .NET домейни - 3 символа

Единият вече има 0.22 ЕУР от паркване за тея дни, само да отбележа за протокола. Колко ще изкарат това никой не можа да каже, дори експерт като теб!

Може да са нищо незначещи, но защо всички .НЕТ нищонезначещи домейни са регистрирани? Ами щото .НЕТ е втория най популярен домейн! Никой не карам насила ;), пускам си тема, ако на някой му трябват да си вземе. Иначе си остават за мен...

Ако имаш още нещо да кажеш как най-оптимално могат да се използват кратки домейни, давай, но да спамиш, че нищо не струват не ме кефи... Дори и да ли някъв легитимен оценител на домейни (в което се съмнявам), нали знаеш, че за някого нещо може да струва 2, а за друг 200?
 
От: Продават се кратки .NET домейни - 3 символа

не казвам, че нищо не струват, а че се опитваш да кажеш на евентуален купувач, че само защото са от три знака ще изкарат нещо или ще имат някакъв трафик.
ако на много места си ги обявил за продажба е нормално да имат някакъв трафик, че и кликове докато е активна темата.
знам че нещо значещи домейни могат да струват 2,200,2000 и т.н. но такива, които нищо не значат и не са правени нищо струват ... 0
виж ако имат история и паркиран трафик за последните 6 месеца поне тогава говорим за съвсем други неща
всички незначещи домейни от типа ЗЗЗ.net са регистрирани от спекуланти и объркани хора. и аз имам такива, но ги ползвам за собствени инструменти за да ми е лесно ако трябва да ги напиша, а не за публично ползване

П.П.
последните няколко продажби на такива домейни, които успях да намеря:
6SX.net $7
B4J.net $7


а 7F4.net още се продава за толкова
 
Последно редактирано:
От: Продават се кратки .NET домейни - 3 символа

Добре, ама виждаш ли, това не е тема за цената на три символните домейни. В тази тема цената е определена, независимо дали ти харесва или не. Ако нямаш интерес, ОК никой не те кара нищо.

Гледам знаеш някакво място, където вървят по 7 долара, ами дай го това място да го видим? Пусни го тук в темата направо. Аз пък искам да си купя още на тази цена...
 
От: Продават се кратки .NET домейни - 3 символа

ако си достатъчно умен би трябвало сам да знаеш как да намериш къде се продава домейн, който съм постнал нали?
продажбата е публична и е на един от най-големите форуми за домейни. място, където можеш да научиш доста за домейните и техните цени.

пак ти казвам не споря за цената. цената я определят купувача и продавача в нещо наречено пазарлък или преговори.
не ми допадна начина по който се опитваш да кажеш че домейн с три знака, каквито и да са те, ще има трафик само защото е с три знака и че това са трудни за намиране домейни.
 
От: Продават се кратки .NET домейни - 3 символа

Никъде не съм казал, че ще има трафик, казах предполагам! Както и да е, не знам защо споря дори, офертата е написана и това са условията. На който му харесва да пише, на който не - да не пише.
 
От: Продават се кратки .NET домейни - 3 символа

Важат да ... До момента домейните са спечелили 1.30 лв. за 8-9 дни от паркиране. И пак казвам не давам никакви гаранции, за каквото и да било, както колегата ме изкара... Това са просто фактите досега.

Който иска, ще му дам снимка с приходите
 

Горе