Продават се VPS+2 чужди сайта

Virosss

Active Member
Рейтинг - 100%
27   0   0
Понеже не остава никакво време, реших да изчистя малко от сайтовете, които имам. В тази връзка продавам директно VPS с 2 сайта.

VPS-са е с следните данни:
512MB RAM
512MB VSwap
2 CPU Core Access
120GB SSD-Cached HDD Space
1Gbps Port
2000GB Bandwidth
1 IPv4 Address
16 IPv6 Addresses
Automated Monthly Backups
TUN/TAP

VPS-са е на CentOS 6 32bit от Ramnode и до сега не съм имал никакви проблеми с него. Годишната цена излиза $52.65. Казвам го, за да знаете какво евентуално ще имате като разход след около 5 месеца (изтича на 2014/08/19).

Първи сайт:
Домейн: homeideas.us
Съдържанието е писано с помощта на Google Translate и леки редакции, тоест не мога да гарантирам колко качествено е съдържанието, но поне не е копирано от друг сайт. :)
Снимките не са авторски :)
Сайта е правен на Wordpress+Thesis, като уеб дизайна съм го правил аз. Темата е лицензионна и ако я ползвате, ще се наложи да си купите собствен лиценз или да си я ползвате на ваш риск. :)
Към сайта върви и FB група с малко над 1000 фена.

Втори сайт:
Домейн: posterpress.us
Общо взето система за Постери. Има качени 4065 постера и системата е custom и по-специално е ползван CodeIgniter Framework. Една забележка тук е, че системата така и не остана време да я допиша и може да се добавят постери, но за да ги редактирате след това ще ви се наложи това да го правите през phpmyadmin. Дизайна отново аз съм го правил и е ползван Twitter bootstrap.

Сайтовете имат много малък трафик, първият по 4-5 човека дневно, вторият около 20-тина уникални посещения на ден, затова и смятам, че няма смисъл да пращам статистики.

Относно цената, не съм сигурен какво да искам точно за целият пакет (сайтовете не се продават по отделно) затова оставям вие да предоставяте оферти при интерес и евентуално аз ще си преценя дали да го продам за тези пари или не, но определено ако офертата ви е под двуцифрена сума, няма смисъл да ми пишете :)

Ако нещо друго ви интересува, а съм пропуснал да го спомена, може да ми пишете ЛС или направо да питате в темата.
 

Горе