Продава се: Продава се бизнес

antnes

New Member
Рейтинг - 0%
0   0   0
Продаваме онлайн бизнес, който може да се развие и офлайн - във физически магазин.
Към момента се продават Интернет магазина, домейна, профили в инстаграм, фейсбук, пинтерест. Магазина разполага със стока на стойност 7000лв. доставна цена. Има и стока, която е на склад в Шотландия при наш сътрудник, работещ основно с Амазон.

Магазина е за Медицинско облекло. Продуктите са с високо качество, както на плата/материята, така и на шева/изработката. Доказателство за това са редовните клиенти. Цената на продуктите е конкурентна на българския пазар. В магазина се продават основно комплекти, които може да се поръчат отделно/разделени на Туника и панталон. Към комплектите има и подходящи хирургически шапки.

Всеки продукт може да се брандира на изгодна цена, в момента за единични бройки ползваме рекламно студио, но при по-големи бройки това се уточнява с нашия партньор-производител. Цехът в който се произвежда всичко е гъвкав и иновативен, което ще рече, че собственика е готов да брандира продукта с ваша марка, да изработи нещо с ваша кройка, да изберете модел, плат... При постигане на споразумение, един от ангажиментите ни е контакт с него.
Магазинът работи от скоро, но е замислено в продуктовия каталог да се добавят и други продукти, като медицински обувки, козметика, аксесоари... Като за всеки продукт, който искате да добавите в магазина, можем да ви съдействаме за намирането на възможно най-добрата цена! Ще получите пълно съдействие от моя страна по въпроси с доставка, начин на плащане, начин на износ за Англия и Шотландия, както и за промени по сайта.

Стартирахме този бизнес с партньора ми заради качеството, конкурентната цена и гъвкавостта на производителя. Продаваме го защото аз нямам възможност да го поддържам и развивам.

Моля, хора от типа "Дай малко инфо, че ми стана интересно" въобще да не ми пишат, звънят, занимават с глупости.
087 860 8547 - Антон
 

Горе