Продава се: Продава се онлайн магазин над 20к месечен приход

Здравей. ПУСНИ МИ И НАМЕН ДОМЕЙНА ДА ГО ПОГЛЕДНА
Весело посрещане на Новата година
 
Продава се онлайн магазин тип хипермаркет (много категории продукти) на 5 години, с изградени добри контакти с доставчици през годините и натрупана клиентска база. Към уебсайта има и ФБ страница на бизнеса (не обща, а фенстраница на самия бизнес) с над 115000 фена.

Сайтът е изграден на WordPress, собствен сървър, в момента има качени над 30000 артикула. Има автоматична интеграция за качване на продукти с няколко големи доставчика.

През годините неколкократно е осъществяван собствен внос от Китай и Румъния, включително на собствена марка продукти за дома.

За периода декември 2015 до момента сайтът е генерирал над 1,3 млн. продажби, като месечните за последната година са средно 20 хил. лева. Маржът на различните категории продукти варира от 10 до 35%.

Бизнесът е работил с Emag (в момента не продава там) и Pazaruvaj.com (и там не се продава в момента). Има активна афилиейт програма в Profitshare. Продажбите са реализирани основно чрез реклама във ФБ, Адуърдс и органични посещения в сайта.

Сайтът е добре позициониран за продажби на спално бельо и стоки за дома.

На приложените снимки се виждат органичните посещения (GWT), данни за продажбите от админ панела, данни за сайта от Ahrefs.

Продава се заради насочване на усилията в друг проект.

Повече информация на среща в София.

Въпроси на ЛС, ще отговарям само на хора, които преценя, че са достатъчно сериозни.

Цената е 20к без ДДС и естествено подлежи на коментар при сериозен интерес.
Здрасти!Интересувам се от офертата......ако може инфо
 

Горе