Продава се сайт за Обяви - Бизнес каталог 150 лв

bgobqva.com

Member
Рейтинг - 75%
3   1   0
Продава се сайт за безплатни обяви http://ideasbg.com/ - Бизнес каталог за добавяне на обяви на фирми, магазини, офиси, предприятия и т.н.

Платена Wordress premium theme Vantage на цена 99 долара (http://www.appthemes.com/themes/), предоставям и акаунта с цялата тема и лиценза, за да се знае че е купена. Искам 250 лв. защото е с платен хостинг и домейн до 01.04.2015г., което вдига цената с още 50 лв; Напълно е преведен на Български - лично от мен; сложил съм и google карти за визуализация на обектите и обявите и търсачка за директно търсене в България; сложил съм и модули за плащане на вип обяви чрез пейпал; кредитни и дебитни карти и съм оставил възможност, ако желаете да си сложите и смс модул за разплащане, който директно ще се настрои (препоръчвам да се изтегли готов модул за смс разплащане на сайта Mobio.bg).

С директна google карта за намиране и търсене на обекти и с подробна информация за тях. Възможност за различни планове при публикуване на обяви - платени и безплатни с настроени автоматични системи (при плащане обявата се активира и като изтича известява собственика, и ако няма плащане я прави обикновена). Домейна изтича на 01.04.2015г., както и хостинга.

Цена 150 лв.
 
От: Продава се сайт за Обяви - Бизнес каталог 150 лв

Валидна ли е още обявата ? и ако може повече информация на лс за посещенията и ако искам да го взема как ще стане сделката ?
 

Горе