Промоция: 1 година хостинг + домейн = $9.24

Nicx

Member
Привет :)

Dreamhost (афф) предлагат новогодишна промоция. Получавате едногодишен хостинг (със сравнително неограничени параметри) и домейн за общо $9.24!

Отваряте сайта (афф), давате "Sign up now", избирате "Host a Domain", избирате период от 1 година и въвеждате промоционален код "777". Воала ;)

До края на промоцията има около 10 часа (края на 28-ми декември, американско време). Може и да я удължат, но не разчитайте на това.

Dreamhost e една от големите компании в бранша. По принцип цените им не са от най-евтините, но редовно правят остъпки и промоции и пускат купони за намаление. Сегашната цена няма аналог ;)
Доста са напреднали и иновативни, което си личи още от сайта им. Като хостинг са стабилни. Това е обективното ми мнение, не им правя реклама. Не тормозят за процесорно време както другите - политиката им е такава, че докато сървърът (на който се намират много споделени акаунти) не е претоварен - проблем с вашето персонално натоварване няма.

Enjoy и весело посрещане на 2009 :)
 
От: Промоция: 1 година хостинг + домейн = $9.24

И аз вече ги използвам и впечатленията са ми само +++
Кефи ме, че има ssh достъп и много много опции! Просто цената 100 $ на годино е нормална!

СТРУВА СИ!
 
От: Промоция: 1 година хостинг + домейн = $9.24

Срува си, да. Но не знам защо казваш 100$ :?
 
От: Промоция: 1 година хостинг + домейн = $9.24

Промоцията е свършила може би, кофти че и аз я изпуснах :( .. Карай ще се чака и тази година за такива изкушаващи промоции...
 
От: Промоция: 1 година хостинг + домейн = $9.24

според мен който не я е изтървал добре направил потърсете в интернет и ще видите какви менения имат за ДХ
 

Горе