Проучване за международен танцов конкурс.

Christof

Member
Здравейте, пиша тук, понеже забелязах, че в този форум участват хора с много различни характери. Хейтъри, оптимисти, здравомислещи, умни, глупави, знаещи и такива които такива сякаш живеят на друга планета. Трябва ми мнението на всеки от вас и ще ви бъда много благодарен
Конкурса който подготвяме се казва Miss Dance of the World и има за цел да определи най-красивата и талантлива танцьорка в света. Финала ще се проведе в Лондон, а в него ще участват 24те танцьорки с най-висок вот от онлайн гласуването на публиката и това на 7 членното жури. Танцьорките ще бъдат избирани по 5 критерия - Красота, Танцувални умения, Артистичност, Хореография и Сексапил. Официалния сайт ще бъде готов след около месец и половина, но вече имаме интерес от танцьорки от няколко държави, въпреки че още не е обявен никъде. Финалното шоу ще бъде открито от известен DJ, а между туровете ще пеят добре познати музикални изпълнители.
Това което ме интересува е дали вие бихте си купили билет за да гледате финала на живо или дали бихте отделили 3 часа от вашето време за да го гледате по телевизията?
Официалната статуетка на конкурса е направена от член на този форум (Dreambench), а щом той успя да направи нещо толкова качествено, значи може да получа доста адекватни мнения по въпроса. Качвам видео на статуетката направена от Dreambench (www.vihre.com) за тези които не са я виждали.
[video=youtube;XBGaGKLX5S4]https://www.youtube.com/watch?v=XBGaGKLX5S4[/video]
 
От: Проучване за международен танцов конкурс.

В нашата малка държава съм виждал танцьорки, които са толкова яки, че дори забравяш да преглъщаш докато ги гледаш. Ако финала не е нагласен и наистина участват най-красивите танцьорки от цял свят аз бих си купил билет. Лондон ми е далече и само разтоянието би ме спряло. Иначе по ТВ със сигурност ще го гледам. Успех!
 
От: Проучване за международен танцов конкурс.

Много амбициозно. Вече има толкова риалити-развлекателни предавания, че нищо чудно и това да има успех, освен, ако вече няма подобно ...
Според мен идеята си я бива, но съществената част със спонсори и въобще огромен екип, който да го осъществи това ще е доста трудничко. Или трябва да се ангажира продуцент, който вече е наясно с подобни формати. Пишете на Магардича и като се случи свиркайте. Не обещавам цели три часа да отделя, но ще ми е любопитно да го видя.

Успех! :clap:
 

Горе