Професионален онлайн магазин - наръчник!

minimalvoice

Active Member
Здравейте. Напоследък желанието за стартирането на онлайн бизнес е нараснало. Но всеки се сблъсква с различни проблеми - как да изградя сайта, от къде да се снабдя със стока, трябва ли да плащам данъци. В тази тема ще ви насоча как да стартирате бизнес с почти нулев бюджет. И нека започваме!

Всеки начинаещ ще се запита как да направи свой онлайн магазин. С времето излизат все по-нови и по-нови готови и безплатни платформи за създаването на онлайн магазин. В този наръчник аз ще покажа как да се справите със системата Magento. Е ще трябва да се сдобиете с хостинг и домейн. Самата система можете да свалите от ТУК. След като сте направили всичко до тук, можете да разархивирате системата и да я качите на хостинга си. В зависимост дали сте на VPS или на споделен хостинг, можете да изпитате различни проблеми при инсталацията.

Е вече имаме инсталиран онлайн магазин на хостинга си. Трябва да направим начални настройки на сайта. Влизаме в администраторския панел, System -> Configuration и започваме настройката - име на магазина, телефони, email...


Следва продължение...
 
Последно редактирано:
От: Професионален онлайн магазин - наръчник!

Поради леко затруднение, темата няма да бъде продължена от мен. Нататък @Blinky ще обясни как един начинаещ може да стартира онлайн магазин с нулев бюджет!
 

Горе