Търся: Професионални мнения за мой уебсайт

Рейтинг - 0%
0   1   0
Здравейте съфорумци,
Имам новинарски сайт за Старозагорска област. Пряко не се занимавам с него, наел съм двама "писатели-драскачи", които пълнят сайта с информация. Предстои ми да пусна фирмен каталог и обяви в него, но до този момент исках да минат 20тина месеца, за да видя какъв е трафика и как реагират хората.
Съществува от близо 2 години.
Подчертавам, че неразбирам кой знае колко от тази материя и обикновено като искам да се информирам за нещо чета темите от форума. За съжаление тази тема няма как да я намеря във форума и ще питам ... пък който отговори.
Въпросите ми са свързани относно развитието на сайта, как се справя до този момент трафик спрямо монетизиране и къде какво мога да оправя или да подобря.
Незнам какви статистика са необходими или какво е нужно за да дадете правилна оценка на работата, но каквото е нужно като цифри и въпроси ще отговарям с удоволствие в темата.
Името на сайта е в подписа ми или аватара ...
Благодаря предварително на всички включили се в темата!
 
Вече е качен в директории, ще ти дам Фейсбук групи да идва и от там трафик. Може да пуснеш и реклама в някоя фб страница с такава тема на сайта ти.
 
Много бавен сайт - някаква снимка е 4мб - защо ти е това ? - като го тествате не ви ли прави впечатление, че е бавен сайта ?
тайтъла в начална страница - "начало" - ?
Махни всички простотии и излишни неща,ефекти по снимки и т.н. - ако искаш някой да го чете - така или иначе трафикът ще ти бъде от мобилни устройства
 
Последно редактирано:

Горе