СЕО БГ

Well-Known Member
Рейтинг - 95.8%
23   1   0
Цена за публикуване сайтове за обяви с добре развити блогове - Публикуване на статии с линкове за 50 лв. на статия ( написана от вас ). Минимум 600 думи, максимум 3 линка в статия, изображение от Вас ( задължително посочване на източника ).

Добре посещаеми блогове в сайтове за обяви на общи тематики - мода, музика, бизнес, събития, билети, продажба, продукти, фотография, видеозаснемане, масажи, хотели, СПА, туръзъм, Здраве, Съвети, заведения, спорт. Имам и новинарски сайт също с добра посещаемост.

Сайтовете:
пазара.бг/blog/home
продавалник.бг/blog
prodavalnik.top/blog/home
obiava.biz/blog/home
-----------------------------------------------------------------------------------

За по-слабите цена - 15 лв. на брой статия. Минимум 400 думи, максимум 2 линка в статия, изображение от Вас ( задължително посочване на източника ).

Сайтовете:
fortisimo.eu
мрежата.ею
селото.ею
novini.v.bg
obiava.eu/blog/home
bezplatniobiavi.net
netobiavi.eu
kvant.biz


-----------------------------------------------------------------------------------

В комплект получавате, независиомо къде е публикувана статията - Всички статии ще бъдат споделени във социалните профили свързани с цялата ми мрежа от сайтове ( тоест публикувлаи сте в един сайт, но статията ще бъде споделена в социалните профили и страници и на другите ми сайтове от мрежата ) споделяне в гугъл точки и бг сайтове за споделяне и бг социалки. В споделянето ще са включени хаштаг и ключ думи освен линка, както и въвеждащ / съпровождащ поста представителен кратък текст.

Линковете ще са валидни до живот ( обикновенно ако реша да продавам, ги продавам сайтовете със условия в продажбения договор да бъдат запазени статии, линкове и банерии със подписване на договор ).

За поръчки пишете ЛС или ползвайте чат формата в сайта ми сео.бг.
Заплащане чрез PayPal или Ийзипей
Възможна е и размяна на статии един към друг.
 
Последно редактирано:

Горе