Пуснах кампания в Adwise..

h3tr1k

Member
Здравейте,хора изкам да ви попитам нещо.
Пуснах реклама в adwise.bg имам 15 лева.
Сложих крайна дата утре.
Въпроса ми е ако крайната дата е утре рекламата ще спре
когато ми свършат парите и няма да продължава да зима пари на клик и после да трябва да ги плащам нали ?

С уважение,
Георги Симеонов
 
От: Пуснах кампания в Adwise..

Ако до утре не са ти свършили парите рекламата ще спре и парите ще ти стоят по сметкака. Ако сложиш дата за край например 2012г. и парите ти свършат преди това рекламата ще спре и няма да ти трупа сметка която да трябва да плащаш в последствие
 
От: Пуснах кампания в Adwise..

Или аз не разбрах въпроса или грешно ти отговарят . При активиране на ваучер ти иска кредитна карта . При активирането на тази кредитна карта те пита дали искаш да ползват Адсенс с предплащане или искаш да си плащаш след като свърши деня (демек в края на всеки ден ти взимат парите които си изхарчил чрез рекламата си за деня) . При първия начин след изхарчване на парите които си вкарал рекламата спира да ти се показва (случвало ми се е дори да съм на минус и да се е налагало да си доплащам в рамките на няколко цента) . В втория случай те си взимат от картата ти в края на всеки ден и така докато имаш пари в картата . В случай че парите в картата ти се изчерпят те ти спират рекламата .
 
От: Пуснах кампания в Adwise..

Както писах в една тема, преди малко , не съм спал от вчера и мисля че е крайно време да си лягам :). Извинявайте но не бях прочел както трябва явно .
 

Горе