Работещ Онлайн Магазин за Спортни Стоки

Stop

Active Member
Рейтинг - 100%
32   0   0
Предлагам ви напълно изграден, работещонлайн магазин с налична стока и всичко необходимо, който организирах преди около година, но така и не започнах да рекламирам и в момента искам да продам:
Сайтът е: url.jpg
Изграден със joomla + virtuemart и лицензиран шаблон с множество дизайнерски преработки за да изглежда уникален.


Стоката която е снимана, описана и качена в сайта е на пазарна стойност 3700 лв.

Отделно има още артикули, които все още не са снимани и качени в сайта на пазарна стойност 800лв.


Купувачът получава абсолютно всичко – цялата налична стока на обща стойност 4500лв, домейна и всичко прилежащо към него – банери, лого, банери за реклама, и всички psd файлове които са изработени специално за сайта.



Също така ще получите целият ми опит добит в областта в продължение на месеци, а именно: връзки с дилъри, от кои да купувате и с кои да внимавате, тъй като стоката е внос от Англия ще ви кажа как аз купувам и транспортирам стоката до България евтино и сигурно, без да се налага да напускам страната; как да снимате дрехите в домашни условия и да обработвате снимките за да изглеждат добре; как да работите с платформата, също така ще получите отговор на всеки ваш въпрос.

На кратко ще получите всичката необходима информация до най-малкия детайл, която ще ви бъде нужна за да имате собствен онлайн бизнес и единственото нещо което вие трябва да имате е ЖЕЛАНИЕ.


Цената ще обсъдим лично, и тъй като знам, че ще има много въпроси за ориентир ще кажа, че цената е справедлива и е около пазарната стойност на всички артикули.

За повече информация и връзка с мен
пишете тук, както и на:




1 copy.jpg
2.jpg
3.jpg



ПОЗДРАВИ!


Домейн Име | URL: в обявате

Приблизителна Цена: в обявата

Уникални Посетители за Месец: до 1000

Page Rank: N/A

Уникално Съдържание: Да

Система: N/A

Дизайн: N/A

Начини на Плащане: Банков Превод

Мога да дам достъп до Гугъл Аналитикс или генерирания PDF: НЕ
 

Прикачени файлове

  • info.jpg
    info.jpg
    91.7 KB · Преглеждания: 36
Последно редактирано:
От: Работещ Онлайн Магазин за Спортни Стоки

Извинявам се но някои въпроси изискват доуточнение. От горното разбирам, че ти продаваш накуп цялата си стока на пазарни цени?! А като бонус купувача получава самият сайт. Да направим тогава следната проста аритметика - Ако продаваш стоката си с 50% надценка, което е нормално за спортни стоки, излиза че продаваш сайт с 20-ина унита дневно за 2150лв. Мисля, че за готова система това е абсурд. Фактора - дали изобщо може да се продаде стоката и колко време ще е необходимо за това, въобще няма да слагам в сметките...
Принципно при такива положения - цялостно заличаване на стока, практиката е изкупуване на не повече от 70-80% от покупната й цена. Вече за самият сайт - колко струва труда по него, посещения, име на домеин и прочие, съвсем отделно може да се определи стойност.

Иначе сайта изглежда добре, успех с продажбата :)
 
От: Работещ Онлайн Магазин за Спортни Стоки

Аритметиката ти наистина е проста, съответно и не особено вярна, да не кажа хич, но всеки има право на собствено мнение, разбира се. За да изглежда така сайта е вложено и пари и труд, както и солидно проучване.

Относно така желаните от всички уникални системи писани специално за сайта - моето мнение беше същото, докато не се свързах с компаниите които предлагат онлайн скриптове за пазаруване и изграждане на сайт към тях и за качествен сайт разбрах, че ми трябват около 5к. След което се запитах, защо да давам толкова пари за скрипт който се използва от до 100 човека, които са клиенти на конкретната фирма за дизайн - колко грешки дава този скрипт? Ето защо реших да заложа на система която е използвана от хиляди хора по света и не дава никакви грешки, а относно дизайна да закупя лицензиран с пълни права към него, да наема дизайнер който да го направи уникален - и така за няма и половината пари се сдобивам с качествен и уникален сайт.

Уникална система е супер - самоче за големите фирми, за които работят десетки програмисти с четирицифрени месечни заплати - която наистина ще бъде качествена, без грешки и бъгове. Затова като ще е уникална нека бъде, но за мен определено ПСЕВДО Уникална система, е десетки пъти по неоправдана от изпитана такава с която работи цял свят.

И за да не бъдат само празни приказки, ето и един прост пример: След излизането на нов Windows, повечето хора предпазливо изчакват определен период от време, за да бъдат отстранени бъговете и чак след това преминават към него. Аз не искам моите клиенти да тестват уменията на един или двама програмиста, които мога да си позволя аз, както и повечето стартиращи бизнеси.
 
От: Работещ Онлайн Магазин за Спортни Стоки

madgooglebot имаше предвид цената на стоката, не сайта. Не може да искаш пазарната цена, това е напълно абсурдно. Сайта е съвсем отделно нещо, но и за него не можеш да искаш повече от 200лв, просто няма за какво.
 
От: Работещ Онлайн Магазин за Спортни Стоки

Има хора за които сайта струва много, има и такива за които и 1 лев не струва има и трети които са на мнение, че аз трябва да им дам пари за да го вземат, има и такива, които се имат за капацитети в областта на интернет, чиито постижения главно се изчерпват от четирицифрен брой постове във форума, което единствено доказва, че имат много свободно време. И това всичко е разнообразие. :)

С това аз изчерпах писанията си в тази тема, оставил съм телефони за връзка, всичко останало което се пише тук са общи приказки, които може да си спестим взаимно.

Поздрави на всички!
 

Горе